Simbolurile culorilor de pe unghii

In prezent multe femei poarta pe unghii exact ceea ce nu le reprezinta. De exemplu unghiile foarte puternic acutite si facute rosii sau in culori aprinse de roz. Este exact ca atunci cand te imbraci cu ceva total nepotrivit varstei tale sau evenimentului la care trebuie sa ajungi. Cum ar fi sa mergi la o petrecere care are ca si tema anii ‘60 si tu sa te imbraci cu un costum gothic? Cam asa este si cu manichiura, ea trebuie potrivita nu doar evenimentului la care mergi ci si tinutei pe care o porti, mai ales daca este vorba despre oja semipermanenta.

De exemplu, daca mergi la un eveniment de gala vei putea purta o manichiura eleganta, simpla, asortata cu o rochie pe masura. Ce spune insa culoarea pe care o avem pe unghii despre personalitatea noastra ca si femei, si cum ne vad cei din jur in functie de manichiura?! Se spune ca mainile sunt oglinda fiecarui om, daca vezi o persoana cu unghiile si mainile neingrijite iti vei face clar o parere foarte proasta despre acea persoana, iar daca unghiile sale mai sunt si murdare sau au urmele muncii la camp prin ele, e clar ca stii deja despre cine vorbesti sau pe cine ai in fata.

Culorile pe de alta parte traduc acea parte a caracterului nostru prin care ne exprimam, acea parte care ne leaga de ceilalti. Astfel, daca purtam rosu la unghii, vom putea spune ca suntem persoane posesive, ne place sa detinem controlul iar daca purtam o manichiura simpla, mata, cu culori pale sau chiar neutre inseamna ca suntem persoane care muncesc foarte mult si carora le place sa preia toate responsabilitatile celor din jur asupra lor. Verdele pe unghii va spune despre persoana care il poarta ca este o fire energica, joviala si plina de viata - mereu pusa pe sotii.

Albastrul pe unghii simbolizeaza infinitul cat si neincadrarea sociala a celei care il poarta cat despre combinatiile lor - va puteti face singuri o idee, avand in vedere intregul context social in care va incadrati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu