Cum sa alegeti cele mai eficiente masini de vanzare

Destul de ieftine si usor de condus, masinile sunt poate cea mai importanta investitie pe care un om o poate face pentru vacante mai frumoase si drumuri la cumparaturi mai simple. Masinile pot fi cumparate de oriunde aproape astazi, chiar si de pe Internet, preturile se pot negocia cu vanzatorii, iar dotarile standard pot fi completate in functie de nevoile fiecarei familii.

Cand se cumpara masini de vanzare trebuie mai intai sa se tina cont de tipul de masina pe care il vreti si sa stiti unde o veti folosi, pe ce tip de teren, pe ce perioade. De preferat sa luati masina doar de la dealeri autorizati, care pot asigura si un service si piese de schimb pentru aceasta. Foarte important este sa verificati daca exista cartea masinii si e completa, fara ea neputandu-se face inregistrarea masinii pe numele noului proprietar. Daca va ganditi sa luati masini second hand straine, este bine sa le verificati cu atentie pentru a nu exista urme vizibile de la accidente sau, mai rau, sa nu fie furate. De regula, nu se cumpara masini cu multi kilometri la bord pentru simplul fapt ca fiecare kilometru parcurs inseamna uzura la nivelul pieselor principale si motorului. Istoricul masinii trebuie consultat si vazut de cate ori a mers masina in service, daca nu e noua, de cate ori a fost reparata.

Nu trebuie sa va scape din vedere la masini de vanzare nici caroseria si exteriorul, care pot prezenta urme de rugina si culori mai pale in unele zone – si cauciucurile trebuie sa aiba suprafete intacte de contact. Seria motorului si modul in care arata va pot spune multe despre cat de bine a fost utilizata si ingrijita masina, la fel ca si interiorul si uzura pedalelor. Si cel mai important, trebuie obligatoriu sa testati masina in timpul mersului, sa vedeti daca nu are zgomote suspecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu