Aragazul clasic la care parintii sau bunicii nostri gateau cele mai gustoase preparate culinare a fost inlocuit in bucatariile moderne de masinile de gatit, mult mai eficiente si cu un randament mai mare. O masina de gatit seamana cu un aragaz obisnuit, numai e ca e mult mai puternica, e mult mai precisa in privinta timpilor de gatire si mult mai usor de controlat in privinta calitatii gatirii.
Pe piata exista o varietate de modele de masini de gatit, fiecare cu atuurile sale si cu gradul de eficienta calculat in raport cu modul in care e utilizata masina. Astfel, sunt masini de gatit pe gaz cu doua focuri, de exemplu, cu un compartiment inferior neutru deschis, au structuri de inox, sunt robuste si usor de pozitionat in orice bucatarie. Sunt dotate si cu un cant de protectie la perete, randamentul termic al arzatoarelor e foarte bun, tava colectoare este si ea tot din inox de calitate, uleiul uzat este recuperat mai usor, iar scaparile de gaz sunt evitate prin prezent sistemului de termocupla. Varianta electrica de masina de gatit poate avea doua plite rotunde sau mai multe, margini rotunjite pentru curatare eficienta si caracteristici tehnice superioare aragazului clasic. In plus, au si cuptoare integrate, in functie de complexitate si de marimea masinii de gatit, pot fi mai multe focuri pentru gatit in paralel, arzatoare de inalt randament tehnic si cuptor static electric cu interior din inox si placa radianta din otel.
Termostatul de protectie cu resetare manuala, plitele cu inductie, precum si calitatea gatitului sunt printre avantajele cumpararii unor astfel de echipamente fie pentru bucataria de acasa, fie pentru bucataria unui hotel sau restaurant. Toate produsele au garantie, sunt montate de firmele care le vand, se ofera service oricand e nevoie, pot fi reparate fara deplasarea produsului la sediul serviceului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu