Purificatorul de aer potrivit locuintei tale

Atunci cand cauti un purificator de aer trebuie sa ai in vedere mai multe criterii si sa nu uiti ca inainte de toate calitatea aerului pe care il respiri este cea care conteaza. Un purificator de aer poate sa fie acum, achizitionat si in rate, online, prin intermediul roboutique.ro. Aerul curat si eliminarea mirosului neplacut sunt necesare in fiecare locuinta moderna, iar purificatorul Stadel Form Viktor este doar unul dintre modelele care te pot ajuta sa iti rezolvi toate aceste probleme, avand o eficienta de purificare a aerului de 99.99%.

Laboratoarele de testare a calitatii aerului au dovedit performantele sale, prin teste stricte. Acest tip de aspirator este perfect pentru persoanele cu alergii, deoarece reduce sporii de mucegai, bacteriile, fumul, polenul sau praful, care sunt prezenti in aerul respirabil. De asemenea, Viktor poate aduce un miros foarte placut in casa, folosind dispozitivul special conceput pentru esente parfumate. Purificatorul Stadler Form Viktor are un sistem dezvoltat de filtrare a aerului, gratie filtrelor speciale: prefiltru, filtru HPP si filtru de Carbon Activ. Iata cum actioneaza cele trei filtre: prefiltrul indeparteaza particulele mari de praf si poluanti din aer, ajutand, totodata, la optimizarea functionalitatii filtrului secundar, prin protejarea impotriva excesului de murdarie. Curatarea filtrului preliminar se poate realiza printr-o simpla aspiratie a prafului si a murdariei. Filtru HPP (High Potential Particle Filter Technology): asigura filtrarea particulelor fine, acesta substituie filtrul HEPA si filtrul electrostatic.

Placile inguste creeaza un magnetism puternic, atragand si stopand polenul, particulele de fum. Filtrul HPP este lavabil, distruge virusurile si bacteriile si nu necesita schimbare. Poate fi folosit cu eficienta ridicata pentru eliminarea fumului de tigara. Spre deosebire de filtrul HEPA, desi filtrul HPP are acelasi rol, acesta nu trebuie inlocuit la o anumita perioada de timp, economisind in acest fel sume importante de bani, in conditiile unor performante de purificare remarcabile. La final, Filtrul de Carbon Activ inlocuieste mirosurile neplacute, rezultatul fiind un aer curat si improspatat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu