Idei inedite de design interior pentru 2016

In materie de design interior posibilitatile de „joaca” cu diverse obiecte si idei de amplasare a mobilierului sunt practic infinite. Daca aveti putina imaginatie si destul timp la dispozitie puteti reamenaja complet locuinta dvs. intr-un mod elegant si foarte usor de pus in practica. Pentru 2016, designerii specializati in reamenajarea interioarelor s-au gandit in primul rand la electrocasnicele din otel inoxidabil negru, care nu se demodeaza prea curand si sunt in centrul atentiei anul acesta, mai ales otelul lustruit.

Ele pot fi amplasate in orice camera si ofera acesteia eleganta de care are nevoie, dar si functionalitate extinsa in functie de electrocasnicele amplasate acolo. Anul acesta, in design interior, se simte si o reintoarcere „clasic”. In sensul ca dining-room-ul va fi strict locul unde se va servi masa si isi va pierde valoarea de “sufragerie” sau spatiu multimedia. In bucatarie, acolo unde ne petrecem destul timp fie gatind, fie savurand cele mai alese preparate, putem sa aduce un plus de eleganta si rafinament cu niste dulapuri nepereche, ceea ce va conferi o nota discordanta, dar si originalitate si unicitate. Holurile de la intrare, spatiile care nu prea sunt luate in seama de multi si sunt amenajate „la repezeala”, spun foarte multe despre cel care locuieste acolo, de aceea ar trebui sa le aordam o mai mare atentie. O solutie ar fi amenajarea cu gresie a acestei portiuni datorita curatarii si intretinerii usoare.

Un alt element la care am putea sa ne gandim in amenajarea holurilor este folositea incalzirii prin pardoseala, ceea ce va conferi inca de la intrarea in locuinta un aer cald si primitor. Baia ofera si ea diverse posibilitati de design interior. Oglinzi statement, bideuri din materiale de calitate, culori vii sau neutre, obiecte sanitare asortate si un mobilier de baie de calitate vor transforma baia dumneavoastra si o vor plasa in liniile actuale ale designului interior pentru baie. Sufrageriile si living-urile devin spatii in care familia se reuneste capatand astfel valente calde si primitoare. Acestea sunt doar cateva tendinte pentru 2016 in materie de design interior, insa fiecare isi poate personaliza spatiul astfel incat sa se poata relaxa si sa se simta mereu “acasa”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu