Te-ai saturat de stat in chirie si de spatiu prea mic?

O locuinta stabila, intr-un ansamblu rezidential nou este visul oricarui cuplu tanar. Chiria este o optiune pana la o anumita varsta insa vine si cu o multime de dezavantaje. In primul rand nu ai cum sa faci nicio modificare in aparatament sau garsoniera, trebuie sa accepti conditiile de locuit. In al doilea rand, pe termen lung preturile pentru inchiriere sunt din ce in ce mai mari, apar costuri suplimentare, proprietarii pot cere un pret oricat de mare mai ales ca sunt si destule taxe de achitat. In al treilea rand statul in chirie nu e o solutie de viitor pentru ca pe masura ce trec anii nevoile devin din ce in ce mai multe, familia se mareste, ai nevoie de un spatiu doar al tau pe care sa il poti modifica la nevoie dupa necesitati.

Apartamentele noi sunt o solutie buna pentru cei care cauta o locuinta pentru o familie extinsa, blocurile si ansamblurile rezidentiale sunt construite in conformitate cu cele mai noi standarde de calitate, rezistenta este mare chiar si in caz de calamitate naturala. Familiile cu mai multi membri vor prefera cu siguranta apartamente noi cu 3 camere, la cheie, cu toate dotarile necesare si izolatie, cu o proiectare impecabila asigurata de firme cu experienta si arhitecti priceputi. Spre deosebire de apartamentele cu doua camere, cele cu trei camere asigura un spatiu mai mare, va puteti misca in voie si puteti asigura o intimitate mai buna micutilor, fiecare avand camera lui. Apartamentele noi cu trei camere sunt mai cautate in anumite perioade decat cele cu doua camere mai ales daca au si imbunatatiri de ultima generatie, centrala, gresie, faianta, incalzire adaptata fiecarui tip de apartament si o pozitionare foarte buna in raport cu centrele de interes, supermarketuri, transport, unitati de invatamant si spitalicesti. In aceste apartamente noi cu 3 camere viitorii proprietari vor gasi si instalatii sanitare si electrice moderne, finisaje care vor fi cu siguranta pe placul lor, uneori chiar si mobila adaptata tipului de design interior ales de constructor.

Majoritatea apartamentelor se termina la cateva luni de la cumparare, puteti interveni acolo unde e cazul la finisajele de la final daca constructorul o permite. Apartamentele cu trei camere raman o alegere inspirata chiar daca preturile pot fi mai mari, insa faptul ca au dotari de calitate si au constructie adaptata celor mai noi cerinte de pe piata le transforma intr-o optiune de nerefuzat pentru orice familie numeroasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu