Cosmeticele naturale nu contin parabeni si au in compozitie substante sigure pentru pielea noastra

In fiecare zi doamnele si domnisoarele folosesc cosmetice de toate tipurile pentru a arata cat mai bine si a ascunde anumite defecte care apar la nivelul tenului, de exemplu.

Cosmeticele sunt comercializate intr-o varietate mare de forme, pot fi sub forma de crema, de pulbere, se pot folosi toata ziua sau doar in anumite parti ale zilei.

In general e bine sa alegem cosmetice naturale, fara parabeni sau conservanti, doar din ingrediente naturale testate mai intai, plantele din care sunt obtinute sunt crescute organic, nu au ingrasaminte naturale.

Avantajele unor cosmetice naturale tin de calitatea mult mai buna a ingredientelor din ele, de varietatea in care se gasesc pe piata, de efectele lor benefice asupra pielii, de proprietatile mult mai puternice decat in cazul cosmeticelor normale, care au si substante chimice in compozitie. 

Cosmeticele naturale au si proprietati antibacteriene si antiinflamatoare, nu apar iritatii, alergii, parfumurile nu sunt asa de puternice, produsele naturale pot avea si minerale si antioxidanti, hidrateaza bine pielea si ii mentin aspectul placut pe toata durata zilei.

Pe de alta parte astfel de produse pot fi folosite si pentru o perioada mai lunga de timp, se fac astfel economii si banii obtinuti pot fi investiti in alte produse naturale de intretinere. Cosmeticele naturale au pe eticheta toate substantele din compozitie, se poate observa clar ce procente de substante naturale sunt prezenta, daca exista orice conservant sau substanta chimica produsul nu mai e natural. 

In cosmetica naturalul este foarte important mai ales ca majoritatea produselor iau contact cu pielea sensibila, fiecare substanta de provenienta chimica poate sa produca efecte nedorite si poate ajunge intr-un final in sange si de acolo la alte organe vitale. 

Cu cat avem produse cu mai multe ingrediente naturale si fara adaosuri chimice, cu atat le putem utiliza mai in siguranta si pentru perioade mai lungi de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu