Camioanele performante sunt cheia unei afaceri de succes in transport


Transportul de marfuri si materiale a devenit o afacere din ce in ce mai profitabila la noi. In permanenta pe toate drumurile nationale si internationale pot fi vazute camioane de ultima generatie care transporta pe distante lungi o multime de tipuri de produse sau materiale catre destinatii stabilite de clientii care au nevoie de ele. Camioanele pot atinge viteze mari de deplasare, permit depozitarea si transportul a unor cantitati mari de marfuri sau produse, materiale, sunt usor de condus si rezistente, sigure si confortabile. Pentru un transport mai eficient si un profit mai bun firmele care opereaza in acest domeniu al transporturilor pot investi in camioane daf de la cei mai buni producatori, DAF Trucks.

Camioanele lor se remarca prin design deosebit si functionalitate extinsa, deplasare rapida si usurinta conducerii lor. La a 90-a aniversare DAF Trucks propune celor interesati editia speciala a unor camioane daf NEW XF, cu optiuni premium si design interior original. Motorul puternic al acestor camioane daf, de 530 de cai putere si 390 kw, cabina Super Space cab, farurile si stopurile LED si rotile de aluminiu, claxoanele pe acoperisul cabinei, iata doar cateva motive sa investiti in noile modele de camioane DAF Trucks. In interior camioanele originale au sistem de climatizare, frigider, sistem truckphone, sisteme de siguranta, cutia de viteze este automata, cu 12 sau 16 trepte, iar puntea spate are manevrabilitate mare. 

Camioanele moderne de la DAF Trucks au un design compact, se descurca bine pe distante mari, orice defectiuni pot fi remediate rapid in service autorizat cu piese originale si personal calificat, cu experienta. Toate camioanele au garantie si se livreaza rapid, sunt testate si functioneaza ireprosabil, pentru a va asigura o experienta unica la volan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu