Belatriz are cea mai buna oferta de bijuterii si accesorii din argint

Bijuteriile si accesoriile sunt printre cele mai interesante si mai pretioase „arme” pe care o doamna sau o domnisoara le are in dotare. O alegere corecta poate sa plaseze in centrul atentiei doamna care le poarta, iar una gresita poate sa atraga privirile si comentariile mai putin placute daca nu exista o oarecare concordanta cu intreaga silueta.

Belatriz, magazin online de bijuterii si accesorii pentru barbati si femei

Cu peste 22 de ani de experienta, a realizat acest lucru si a pus la punct o oferta speciala de bijuterii din argint si placate cu aur sau argint pentru cele mai rafinate gusturi. Daca vreti sa va puneti in evidenta gatul sau decolteul este bine sa alegeti un colier din argint sau placat cu aur, lungimea si forma acestuia putand sa puna in valoare bustul si sa dea senzatia de gat mai lung. Colierele cu o forma ovala sau rotunda sunt ideale pentru persoanele care au fata triunghiulara, in vreme ce colierele in V sunt pentru femeile cu fata rotunda.

Modelele plate de bijuterii placate cu aur

Pentru femeile care au un bust mai generos sunt foarte potrivite modelele plate de bijuterii placate cu aur sau din argint din oferta Belatriz, in vreme ce pentru cele care au anumite defecte ale fetei cerceii pot sa faca minuni si sa ascunda imperfectiunile, iluminand chipul. O fata rotunda nu trebuie niciodata sa aiba cercei rotunzi si in nici un caz unii voluminosi sau cu pietre mari. Doar femeile care au o fata triunghiulara pot sa isi puna modele de cercei mai mari care sa compenseze forma fetei. La locul de munca sunt indicate bijuterii care nu sunt ostentative, fara accesorii jucause, iar bijuteriile care stralucesc ar trebui purtate doar seara, la o iesire cu prietenii sau un eveniment mai important.

Un efect de senzatie se poate obtine cu ajutorul bijuteriilor placate cu aur, inele, verighete, creole, cercei si pandantive, dar si lanturi, coliere, bratari si seturi, placate cu aur. Unele modele vandute de Belatriz au si pietre sau zirconiu alb, toate modelele sunt din bronz placat cu aur de 18k de cea mai buna calitate, au garantie doi ani si livrarea este gratuita pentru comenzile peste 100 de lei. Doar in aceasta perioada se acorda si reduceri substantiale de pana la 30%, de care puteti profita si dvs. daca intrati chiar acum pe belatriz.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu