Te confrunti si tu cu problema papiloamelor si nu esti sigura ce tratament s-ar potrivi impotriva acestora? Atunci sper mult sa-ti fie util acest articol, deoarece voi incerca sa redau la ce tratament papiloame am apelat eu si ce ar trebui sa stii daca te confrunti cu o problema de acest fel.
In primul rand, papiloamele sunt asemanatoare cu alunitele, dar reprezinta de fapt o afectiune determinata de un virus, apar de cele mai multe ori in zona gatului, dar si alte zone de pe corp.
Papiloamele de obicei nu sunt dureroase, insa pot sa sangereze in urma frecarii sau ruperii. De obicei ele se inmultesc cand imunitatea este mai slaba, de aceea, de la imunitate trebuie sa incepi. Oricum un tratament contra papiloame este mai mult decat necesar deoarece acestea nu trec de la sine.
Eu m-am confruntat cu problema papiloamelor pe parcursul a vreo doi ani, m-am informat despre metode prin care pot fi eliminate, dar nu puteam sa ma decid, pana acum cateva luni, cand mi-am zis ca este timpul sa aplic si eu un tratament pentru papiloame.
Crioterapia este metoda prin care pot fi tratate papiloamele. Aparatul folosit in acest sens functioneaza pe baza de azot, care are la baza principiul asigurarii unei presiuni constante pe toata durata procedurii.
Sincer, dupa tratament se simte o durere in locul care a fost supus interventiei si durerea poate dura pana la cateva ore. Cam in una, doua saptamani se vindeca complet, desigur ramane o mica cicatrice in urma aplicarii acestui tratament, dar aceasta este abia vizibila.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu