Ce rochii de seara sa porti daca esti invitata la un eveniment deosebit?

Orice femeie stie ca la un eveniment important este obligatorie purtarea unei tinute de ocazie mai deosebite, care sa scoata in evidenta atat feminintatea, cat si frumusetea corpului feminin. In 2016 creatorii de moda au venit in intampinarea doamnelor si domnisoarelor care sunt in cautarea unor idei mai deosebite de rochii de seara cu cateva modele unica care le vor scoate din anonimat in orice situatie. Anul acesta se poarta rochiile de seara cu pelerina, cu crapatura, pelerina si rochia trebuie sa fie neaparat de aceeasi culoare, perfect asortate.

Este important ca acest tip de tinuta de seara sa fie asortata si cu pantofi cu o culoare contrastanta, insa nu foarte tipatoare, cu o poseta de aceeasi culoare cu pantofii, la fel si in cazul colierului sau al bratarii. Foarte cautate sunt si rochii seara cu decupaje in talie, tinuta perfecta pentru un plus de feminitate si senzualitate combinata cu o eleganta aparte. Decupajele sunt de efect asa ca nu trebuie sa fie exagerate, culorile alese pentru rochie trebuie sa se potriveasca si in acest caz cu restul accesoriilor, fiecare element trebuie gandit ca o „continuare” fireasca a celui de langa el. In functie de ocazia la care iau parte doamnele si domnisoarele se poate opta pentru rochiile de seara din doua piese cu abdomenul gol, eventual piesele pot fi decupate. Cu aceasta tinuta feminitatea este scoasa in evidenta excelent, imbracamintea este sumara, dar totusi foarte eleganta, femeia se simte foarte bine si poate arata celor de langa ea anumite parti ale corpului care ii contureaza si mai bine imaginea de femeie puternica. In fine, remarcam si rochiile de seara cu maneci lungi, care contrasteaza cu rochiile cu spatele gol, amintind cumva de stilul clasic, cu o inclinatie vadita spre rafinament.

Paietele din care poate fi realizata rochia, alaturi de culorile deschise, puternice pot imprima o eleganta aparte si o nota clasic fina, usor de observat de ochiul avizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu