Constructie si optimizare pentru site-uri

Orice proiect care are in vedere lansarea in lumea www a unui site, de orice tip ar fi acesta, trebuie sa aiba in vedere un buget bine structurat si organizat in functie de anumite necesitati fundamentale. Primul pas in conceperea si realizarea unui site este alegerea tipului de site necesar: poate fi vorba despre un site de prezentare, poate fi vorba despre un magazin online, poate fi vorba despre un site cu continut multimedia, sau poate fi vorba despre un site de stiri, de pilda, sau un blog simplu. 

Atunci cand se alege denumirea unui site este bine ca aceasta sa aiba o rezonanta cat mai mare in mintea utilizatorilor de internet, iar daca este vorba despre un brand celebru, probabil ca cea mai buna optiune va fi folosirea numelui brandului. Daca este vorba despre un site de servicii, site-ul va starni mai mult interes daca in denumirea sa se va regasi si tipul de servicii pe care le ofera. Urmatorul pas este achizitionarea domeniului cu denumirea respectiva. Discutia cu o firma care ofera servicii de web design Romania este un pas esential, iar ea poate avea loc fie inainte de rezervarea domeniului, fie dupa aceea. Alaturi de partea de web design – partea propriu zisa de realizare a conceptului site-ului si apoi de punere a acestuia in functiune - veti avea nevoie de asemenea si de servicii de mentenanta web, ceea ce inseamna administrarea permanenta a site-ului si operarea tuturor modificarilor si update-urilor necesare. 

Orice site are ca deziderat principal sa obtina un page rank cat mai mare in lista de rezultate a Google, iar pentru acest lucru este neaparat necesar ca site-ul sa beneficieze de optimizare SEO, o munca ce in general implica mobilizare si informare permanenta. Tocmai de aceea se recomanda ca si acest serviciu sa fie oferit tot de catre profesionisti, iar daca va fi aceeasi firma cu cea care ofera partea de web design si mentenanta, va fi cu atat mai bine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu