Idei pentru decorarea salii de petrecere din restaurante

Numeroase restaurante nunti ofera sali de petrecere decorate in stilul propriu cuplurilor care aleg sa-si organizeze petrecerea de nunta in intimitatea unui local. Insa multi miri isi doresc sa isi puna amprenta asupra locului in care are loc nunta lor, cu atat mai mult cu cat “personalizare” este cuvantul cheie al nuntilor moderne.

Multe restaurante nunti s-au adaptat cererilor tinerilor si le pun la dispozitie sali decorate la minimum pentru a le dau ocazia sa-si arate creativitatea.

Stralucire de aur
Nunta romaneasca a capatat tot mai multa stralucire, iar in ultimii ani s-au impus trendurile de peste ocean. O nunta moderna nu duce lipsa de tuse aurii sclipitoare, iar multe restaurante nunti se potrivesc cu tema unei nunti glamour. O ploaie stralucitoare de aur are pluteste in aer si detalii fine pe tacamuri pot face diferenta intre un decor banal si unul interesant. Daca vrei sa oferi si mai multa atentie detaliilor, foloseste lantisoare aurii pentru a lega perdelele.
Deserturile pot de asemenea sa poarte o tusa fina de auriu.

Visul unei nopti de iarna

Una dintre culorile populare pentru nuntile moderne este movul. Iar acesta se potriveste foarte bine cu stralucirea delicata a zapezii si cu rochia alba de mireasa. Cu obtii o noapte de iarna in sala unui restaurant? Cu ajutorul zapezii artificiale si a decoratiunilor similare unei perdele stralucitoare de cristal, atarnate de tavanul localului. Exista restaurante nunti care sunt deja decorate in acest stil de poveste, insa orice local este usor de transformat intr-o adevarata sala de bal cu putina imaginatie.

Decorul este important pentru reusita petrecerii si a fotografiilor de nunta, insa adevaratul decor al nuntii sunt invitatii, asadar gandeste-te mai intai la confortul acestora si mai apoi la decoruri elaborate si costisitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu