In maxi taxi

Un sofer super, ultra, mega-religios. Pe langa fiecare biserica, cruce sau stalp care semana a cruce, isi facea semnul crucii. Nu o data si fuserita, cum o fac eu, ci ampla, elaborata, corecta. Si le si anticipa, adica incepea din vreme. La un moment dat vorbea la telefon si fuma. Phuuuuuai, vad in fata o biserica, o curba si o masina incarcata cu butelii de aragaz. Pana aici mi-a fost, m-am gandit, daca Dumnezeu nu-i atent la cruci ci la tigara, adio tuturor! Voi deveni stire de ora 5! Ia ghiciti, soferul a trecut testul, de unde concluzia ca Dumnezeu centralizeaza crucile.
      
Legat de calatoria cu maxi-taxi, compania in cauza ar trebui sa elaboreze un ghid pentru calatori:
    1). cand plecati in calatorie ar trebui sa va spalati. Chiar daca mergeti la copiii vostri, care locuiesc la capitala, s-ar bucura sa va primeasca bine sau suportabil mirositori.
    2).Casul, slanina si ceapa, elemente clare de identificare, nu se mananca in locuri aglomerate si spatii inchise, cum ar fi aceste masini. Daca sunteti mandri de originea voastra nu trebuie decat sa vorbiti si veti fi recunoscuti.
   3). Telefonul este un bun transmitator chiar daca vorbiti mai incet. Nu-i musai sa strigati din Padurea Bogatii sa se auda la Bucuresti de parca nu ati vorbi la telefon, ci ati striga peste sat.
   4). Retetele de zacusca se dau fetei cand ajungi la Bucuresti, ca altfel dispare un subiect de conversatie. Si inutil sa-i dai reteta, daca la sfarsit ii spui: "tu nu-ti face griji, ti-am adus 20 de kile de zacusta".
    Cu toate astea uneori e interesant sa calatoresti cu maxi taxi-ul pe distante lungi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu