De sarbatori, fa-ti un cadou util si cumpara un aragaz nou pentru familia ta

Cumparaturile pentru sarbatori au inceput inca de la finele lunii noiembrie, asa ca trebuie sa va decideti rapid ce va doriti sa gasiti sub bradul de Craciun si sa va faceti lista cu dorinte care sa devina realitate in scurt timp. Batalia se da ca in fiecare an pe electrocasnice mari, hote, dispozitive moderne pentru prepararea mancarii, electrice sau pe gaz, cu sau fara cuptor, asa ca oferta este limitata. Preturi pentru buzunarul fiecaruia si articole de calitate gasiti online pe Rombiz, magazinul online cu cea mai diversifica gama de electrice si electrocasnice pentru acasa. Daca aveti nevoie de un aragaz nou, aveti aragazuri la Rombiz de toate tipurile, mai simple sau mai complexe, cu functii speciale si eficienta maxima, indiferent de model.

De pilda, puteti lua un Zanussi Retro pe gaz, cu patru arzatoare si aprindere electrica plita sau cuptor, avand o putere totala a arzatoarelor de 6 KW. Aprinderea electrica este integrata in buton, exista dispozitiv de siguranta pentru plita pentru a se preveni orice fel de accidente in timpul gatitului. Si cuptorul are aprindere electrica, siguranta si timer, incalzirea este inferioara, avand o capacitate totala de 61 l si gratar. Mancarea va fi si mai gustoasa si se va face mai repede gratie orificiului de evacuare abur din cuptor. Modelul Hansa FCCB54000, desi este mai simplu, are patru zone de gatit, cuptorul este tot electric, are in plus si grill, plita este electrica si are patru arzatoare. Cuptorul este iluminat, tava este de calitate, iar capacitatea totala este mai mare ca a precedentului, fiind de 69 litri.

Oricare dintre aceste produse vandute de Rombiz pot fi utilizate in orice bucatarie, au dimensiuni care le fac ideale si pentru bucatariile mari, cat si pentru cele mici, sunt compacte, dar cu functii si caracteristici care permit gatirea mancarurilor favorite fara efort. Asadar, nu va ramane decat sa va apucati de cumparat ingrediente pentru cozonaci, chec sau sarmalute, iar de restul se va ocupa noul dvs. prieten, aragazul cel nou din bucatarie dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu