Obtine o sonorizare perfecta cu amplificatoare profesioniste comercializate de Music and More

Aveti o formatie si vreti sa aveti show-uri cat mai incendiare? Aveti nevoie de sisteme moderne de amplificare pentru afacerea dvs. sau pentru diverse institutii? Music and More, magazin online cu instrumente muzicale si solutii pentru amplificare de cea mai buna calitate, a inclus in oferta curenta o gama diversa de amplificatoare audio de diferite puteri pentru toate tipurile de instrumente, cu performante foarte bune in orice fel de imprejurare.

Amplificatoarele audio de la Music and More sunt construite astfel incat sa converteasca semnalul audio de putere mica intr-unul foarte puternic, in asa fel incat semnalul line-out al unui mixer neamplificat sa devina mult mai clar. De obicei, amplificatorul se conecteaza in incinte PA pasive, subwoofere pasive, fiind foarte des utilizate in studio pentru conectare la monitoare pasive. Amplificatoarele de putere de la magazinul de instrumente sunt alcatuite din materiale de calitate superioara, pot fi cumparate la preturi mici, au garantie, sunt fabricate de producatori de top din industria de profil, cum ar fi Soundsation. Multe dintre Amplificatoarele audio sunt capabile sa sustina mai multe sarcini, pana la 2 Ohm, suporta cam toate incintele acustice de pe piata, designul este unul de rack 2U, putand fi montat foarte simplu intr-un rack, inclusiv in cazul in care aveti un array cu mai multe amplificatoare.

Puterea amplificatoarelor de la Music and More poate ajunge la 1400W sau mai mult, la 2 ohmi sau 4 ohmi, 8 ohmi de exemplu. Solutiile de amplificare propuse de magazinul online pot fi folosite si de profesionisti, si de amatori, sunt rezistente, se pot muta cu usurinta, functioneaza ireprosabil, se conecteaza simplu la alte accesorii, permit o gestionare foarte simpla a sunetului emis si amplificat.

In plus, amplificatoarele pot opera in mod stereo si Bridge, au protectie la sursa de alimentare, pentru prevenirea scurt-circuitelor, control de volum pentru fiecare canal, indicatoare LED pentru alimentare, protectie si clip. Descoperiti oferta completa de amplificatoare vizitand site-ul Music and More, acolo unde aveti si toate detaliile tehnice pentru fiecare model.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu