De ce avem nevoie de Toalete ecologice?

De cate ori nu ni s-a intamplat sa avem nevoie urgenta la baie si sa nu gasim un wc amenajat si igienizat pentru a ne putea continua drumul. In multe cazuri, daca toaleta nu e la indemana cand avem nevoie de ea alegem sa poluam natura pentru a scapa totusi de nevoia fiziologica, fara sa ne gandim si la consecinte. De ce avem nevoie de toalete ecologice?

In primul rand pentru ca nu stim cand trebuie sa mergem la baie, nu putem controla lucrurile acestea, mai sunt si oameni cu probleme, copii care nu au cum sa se abtina pana acasa sau in cea mai apropiat wc public, de multe ori impropriu pentru a fi folosit in siguranta. Toatelele ecologice amplasate in oras in cele mai aglomerate locuri sunt simplu de montat si igienizat, intretinut, permit persoanelor sa le foloseasca in conditii de maxima siguranta, este asigurata si intimitatea.

In al doilea rand avem nevoie de Toalete ecologice pentru ca mediul inconjurator sa nu mai aiba de suferit. Multe tipuri de toalete de acest tip „recicleaza” excrementele si urina si le transforma in ingrasaminte foarte bune pentru sol, nimic nu se pierde si nici nu ajunge sa polueze mediul.

In al treilea rand toaletele ecologice sunt un must have in orice oras sau orasel si pentru ca oamenii moderni au trecut de etapa ascunsului pe dupa pomi si prin tufisuri, au alte asteptari, isi doresc sa gaseasca un loc in care sa poata avea si intimitate, si un spatiu cat mai confortabil, fara mirosuri neplacute si surprize nedorite.

In al patrulea rand cu cat sunt mai multe toalete ecologice prin oras, cu atat sansele sa dispara mirosurile neplacute si locurile unde nu poti pune piciorul din cauza mizeriei sunt mai mari. Daca oamenii vor avea toaletele ecologice la indemana nu vor mai fi „tentati” sa se reintoarca in epoca de piatra si sa actioneze in consecinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu