A fi sau a nu fi blonda

Mereu m-am intrebat daca mitul asta cum ca blondele sunt proaste e pe bune sau e doar asa sa se faca misto de ele. Si probabil am sa mor cu aceasta curiozitate. Ma socheaza cand vad cata prostie e in capul unor blonde. Si nu stiu daca se fac proaste sau chiar asa sunt.
 
Mi-am pus intrebarea asta cand ma uitam la emisiunea lui Dan Negru. Dupa ce raspunsuri dau doamnele la cele mai simple intrebari. Insa acolo am ajuns la concluzia ca femeile blonde sunt platite sa faca pe incuiatele. Nu exista asa persoane incuiatei. Sau cel putin refuz sa cred asta. Unele intrebari sunt la mintea cocosului, si astea o dau in bara la greu. Nu incetez in a ma mira de prostia lor. Si mai si rad de numa. Mie una mi-ar crapa obrazul de rusine sa faca cineva misto de mine in halul asta. Nu. Nu as accepta in vecii vecilor sa ma plateasca cineva sa fac pe proasta la televizor. Doar asa sa rada o tara intreaga de mine. Si sa ma mai vada si mama la televizor. Sa ma blagosloveasca si ea.

Voiam , nu demult sa ma fac blonda, dar m-am razgandit. Nu de alta dar poate ma prinde si pe mine prostia si uit tot ce am realizat pana acuma in viata. Asa ca raman la culoarea mea naturala, ca sunt frumoasa si asa. Nu neg ca sunt si blonde inteligente si sunt si frumoase, dar or fi astea exceptia de la regula sau celelalte? Sper sa ma dumiresc si eu la un moment dat, nu de alta dar ma omoara curiozitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu