De ce ai nevoie de camere de supraveghere pentru afacerea ta?

Prevenirea unui furt intern, consumul de alcool si violenta, toate acestea sunt motive intemeiate pentru utilizarea unor camere de supraveghere la locul de munca. Astfel de activitati pot costa o multime de afaceri in termeni de inventar pierdut, scaderea productivitatii sau diferite prejudicii aduse companiei. Cu tehnologia in continua schimbare din punct de vedere al securitatii afacerilor, utilizarile si posibilitatile sunt infinite. Cu un sistem de supraveghere video de la http://www.sdsmag.ro se pot economisi timp si bani, iar afacerea poate prospera in continuare.

Asadar, iata cateva dintre beneficiile/utilizarile camerelor de supraveghere video pentru afacerea ta:
  • Sporeste securitatea si siguranta generala - camere supraveghere pentru afaceri pot ajuta la prevenirea sau rezolvarea infractiunilor.
  • Imbunateste productivitatea muncii - prezenta camerelor de supraveghere la sediul unei companii pot imbunatati comunicarea intre departamente sau cladiri, pentru a permite productivitate sporita.
  • Solutionarea litigiilor angajatilor - litigiile angajatilor sunt usor de rezolvat atunci cand dovada vizuala clara este disponibila. Camerele video de supraveghere pot scoate la lumina incidentele in cauza.
  • In timp real, monitorizare continua - supravegherea IP permite angajatilor autorizati sa monitorizeze zonele critice in permanenta si in timp real, direct de la computerele lor personale.
  • Stocare digitala - oamenii de afaceri care aleg sa instaleze sisteme de supraveghere video bazate pe IP pot profita de beneficiile de stocare digitala. Sistemele IP permit utilizatorilor sa stocheze imagini inregistrate digital pe serverele de retea sau hard-disk-uri, in cazul in care supravegherea video este usor accesibila pentru utilizatorii autorizati  si ofera posibilitati de cautare imbunatatite.
  • Dovezi vizuale pentru investigatii - camerele video de supraveghere pot furniza dovezi vizuale de nepretuit pentru investigatiile activitatilor criminale si alte evenimente specifice, care au avut loc in interiorul sau in jurul sediului de lucru.
  • Monitorizare video de la distanta - monitorizarea de la distanta este un instrument extrem de util. Supravegherea IP permite angajatilor sa vada imagini de la camerele de supraveghere, de la distanta, de la orice calculator cu acces la retea.
  • Prevenirea furtului - camere de securitate plasate vizibil poate ajuta la descurajarea potentialii hoti si la identificarea celor care fura.
  • Imbunatatirea imaginii - prezenta unui sistem de securitate bine pus la punct arata clientiilor interes pentru siguranta lor.
  • Siguranta - nu numai camere supraveghere ajuta la mentinerea securitatii in jurul afacerii tale, dar ele descurajeaza, de asemenea, indisciplina. Camerele plasate vizibil s-au dovedit ca reduc amenintarile de violenta si vandalismul.
  • Locuri cu acces limitat - camerele de monitorizare si supraveghere a zonelor cu acces restrictionat pot fi de mare ajutor. Astfel, se poate afla clar cine a pastruns in aceste incaperi, in afara personalului autorizat.
Daca nu exista buget pentru un echipament complet de supraveghere video pentru afacerea ta, poti oricand sa adaugi componente sau sa actualizezi sistemul actual. Existenta unui echipament de supraveghere este probabil unul dintre cele mai importate aspecte in cadrul unei companii, pentru a mentine buna functionare a acesteia si a evita ca furturile sau alte neplaceri sa devina posibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu