Luna de miere in Argentina

Buenos Aires este acel gen de oras care te atrage mereu datorita culturii bogate pe care o detine, fiind locul unde s-a nascut tangoul, cunoscut si ca Parisul sudului, acestea fiind cateva dintre principalele motive pentru care ati putea sa va petreceti luna de miere 2014 acolo.

Locul debordeaza de senzualitate si romantism, povestile ce se tes de jurul imprejurul orasului fiind dintre cele mai variate, de la cea a femeii simbol a Argentinei-Evita Peron, pana la prina lectie de tango, toate acestea facand din Buenos Aires si o destinatie captivanta, plina de cultura. Pentru a va familiariza cu lucuitorii orasului si cu modul lor de viata, piata Playa de Mayo, este un bun start. Atractia pietei avandu-si radacinile in trecut, fiind locul in care Evita Peron si sotul sau Juan si-au chemat simpatizantii pentru a demonstra in masa. In Buenos Aires puteti intalni cafenele cochete la tot pasul, insa cea mai cunoscuta ramane cafeneaua Cafe Torton, o locatie construita si amenajata in stil parizian, ce-si poarta cu mandrie titulatura de cea mai veche cafenea argentiana. Pentru a vedea si intelege mai bine Buenos Airesul, trebuie neaparat sa vizitati cartierul San Telmo, ce are stradute pietruite, si un design deosebit, cel mai interesant moment de vizitat acest cartier este ziua de duminica, atunci cand locuitorii ies  pe strazi si socializeaza intre ei. Buenos Airesul adaposteste opere de arta la fiecare pas, chiar in strada, una din acestea fiind podul pietonal suspendat asupra golfului de iahturi- Puente de la Mujer. In ceea ce priveste cazarea, orasul este ofertant. Aveti posibilitatea de a va caza in incinta renumitului hotel Mansion Dandi Royal, de a carui aparitie se leaga ideea de aparitie a tangoului, hotelul functionand si ca o academie renumita de tango.

In cazul in care doriti sa aveti parte de o atmsofera mai intima, aveti posibilitatea de a va inchiria o camera intr-un dintre sutele de pensiuni ori puteti alege sa mergeti in hotelurile mici adapostite in incinta cladirilor istorice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu