Caloriferele decorative

Multi dintre proprietarii de locuinte noi, in blocuri moderne, sau de case recent construite, au o problema in alegerea tipului de calorifere care sa se armonizeze cu designul casei. Mai ales pentru locuintele cu suprafete vitrate mari, amplasarea caloriferelor clasice este o problema atat din punct de vedere practic cat si din punct de vedere estetic. Din punct de vedere estetic este greu de integrat in conceptul unitar de design al unei case un calorifer alb, din aluminiu, care va arata ca nuca in perete. 

Insa, cu ajutorul gamei de calorifere decorative disponibile la centraleieftine.ro problemele de natura estetica dispar. Caloriferele decorative nu numai ca arata extraordinar de bine in case cu design modern, completand cu brio un stil unitar de design (mai ales ca exista intr-o varietate de culori, forme si marimi), dar sunt si extrem de utile. Acest tip de calorifere este, in esenta, acelasi corp prin care circula agentul termic ca si in cazul caloriferelor clasice, numai ca arata modern si actual. Caloriferele decorative pot fi realizate din otel, aluminiu sau cupru. Pentru a se mula cat mai bine unei varietati ample de suprafete, ele vin intr-o multitudine de culori, in general conform unui paletar disponibil la comerciant, iar stilul lor rectangular, cu linii simple si aspect slim le face sa se preteze atat interioarelor moderne, minimaliste cat si interioarelor ce imbina noul cu elementele clasice sau chiar vintage.

Calorifele decorative pot fi instalate atat vertical cat si orizontal, insa practica a demonstrat ca beneficiarii prefera calorifere cu inaltime mare, instalate vertical. Ele pot avea intre 4 si 30 de elementi (in numar par), in functie de cat de mare este incaperea ce necesita incalzire. Spre exemplu, pentru un calorifer mediu, cu 8 elementi, dimensiunile vor fi de 1820 x456 mm, si o adancime de 46 mm. Caloriferele decorative cu elementi pot fi achizitionate la 1189 - 1600 RON. O varianta mai scumpa, insa cu un nivel estetic superior, sunt caloriferele decorative cu placa radianta, care pot fi incadrate spectaculos in designul camerelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu