Matrimonial

Sunt show-uri matrimoniale la televizor, la care se uita mama, si care degradeaza societatea asta din ce in ce mai mult. Lasand toate emisiunile de prost gust pe care le ocolim zilnic, cu scandaluri, paparazzi si triunghiuri amoroase.

Emisiunile matrimoniale sunt cu scandaluri, triunghiuri amoroase si dive necunoscute. O adunatura de fete si o adunatura de baieti, cauta a se imperechea la televizor, sperand ca lumea o sa ii voteze si televiziunea o sa le dea bani de nunta. Ceva mai romanesc se putea? Sau, nu neaparat romanesc, cat latin. Numai noi, italienii si sud americanii am mai putea gusta atat de mult intrarea in intimitatea unor persoane.

De la emisiunile acestea nu ai absolut nimic de invatat. Nu sunt situatii reale de viata, nu sunt oameni cu un IQ mediu, decat foarte putin, restul foarte os sub medie. Si cu toate astea, ocupa toata dupa amiaza televiziunii respective. Oare romanii chiar se regasesc in debitatiile alora? In patetisemele si dramele superficiale? Nu vreau sa imi raspund.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu