Luxul n-are limite, nici chiar la inaltimi de sute de kilometri

Zborul cu avionul poate fi plictisitor si foarte obositor. Sa stai pe un scaun ingust si lipsit de confort ore intregi, alaturi de alti trei, patru colegi nu e chiar cea mai buna varianta. Ce bine ar fi daca ai avea propria ta camera, cu un fotoliu de calitate, niste sampanie buna si oameni care sa-ti stea in picioare, ne spunem multi dintre noi cand ne vedem in avion ca sardinele si cu vreo sapte ore de zbor in fata.

O companie de zbor din Abu Dhabi si-a spus ca si in avion pot sa ai confortul de pe pamant daca ai bani destui si chiar iti doresti lucrul asta. Asa ca au dotat un Airbus A380 cu o cabina de lux, unde poti sa stai confortabil si cateva zile, nu numai cateva ore ale zborului. Bogatii planetei ar trebui sa considere un chilipir pretul de doar 16.000 de euro pe rezervare, o nimica toata daca ne gandim la cati bani au in conturi bancherii secolului XXI. Cabina e compartimentata in trei camere, exista un pat dublu, o sufragerie chiar si dus. Si daca va ganditi ca stati singuri si incercati sa va descurcati cum puteti printre piesele de mobilier, va inselari. 13 majordomi antrenati in cele mai grele conditii timp de 21 de zile va stau la dispozitie pentru orice comanda, lucru, nevoie. Instruirea lor cuprinde cursuri de protocol, de comportament in avion si in raport cu valoarea pasagerului, cursuri de valeti, de receptioneri, adica tot ce trebuie ca sa ai un zbor… ca acasa.

Luxul este completat de spatiul imens in care ai loc sa te misti, de peretii speciali facuti pentru a nu auzi zgomotul turbinelor si mancarea sau bautura foarte scumpa. Si daca te plictisesti ai muzica de calitate, televizor, internet, sistem audio performant, te poti juca cu ajutorul unei console speciale si poti observa cum zbori la mii de metri altitudine prin hubloul gen fereastra. Desi nu ai crede ca se ingramadesc prea multi sa dea 16.000 de euro pentru un zbor in lux total, sa stiti ca deja sunt rezervate o multime de bilete pentru casa zburatoare, primul bancher urmand sa mearga pe ruta Abu Dhabi-Londra chiar dupa a doua zi de Craciun, pe 27 decembrie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu