Pune-ti in valoare masculinitatea cu ceasurile Casio Edifice

Barbatii trebuie sa fie eleganti tot timpul. La birou, la plimbare, la o intalnire business sau romantica, elegenta masculina poate deschide usi si inimi. Dincolo de tinuta impecabila si asortarea perfecta a culorilor, accesoriile fac diferenta, asa cum se intampla si la doamne si domnisoare.

Pentru barbati, care nu prea au asa de multe accesorii al dispozitie cum se intampla in cazul femeilor, unul dintre cele mai des folosite e ceasul. Fara a fi opulent, ceasul poate indeplini o dubla functie: indica statutul social in societatile moderne si spune deosebit de multe despre proprietarul sau. Rafinamentul si eleganta masculina sunt redate cel mai bine de colectiile de ceasuri casio originale de la http://www.japora-ceasuri.ro/, un site care se ocupa cu vanzarea de ceasuri si accesorii pentru acestea. Dintre toate colectiile de ceasuri casio afisate pe rafturile virtuale ale magazinului ideala pentru a oferi masculinitatii o nota unica este colectia de ceasuri Casio Edifice.

Ceasurile Casio Edifice sunt create special si exclusiv pentru barbati, au forme rafinate si elegante, usor de asortat la un costum business sau la o tinuta casual, au sincronizare radio, unele modele, calendar, cronometru sau alarma. Reperele si indicatoarele sunt fosforescente „Neobrite” la majoritatea ceasurilor din colectia de ceasuri Casio Edifice, geamurile sunt din cristal mineral, bateria rezista pana la 10 ani gratie structurii sale chimice speciale, iar carcasele si bratarele sunt din otel inoxidabil-bratarile au si siguranta anti-deschidere. O caracteristica speciala acestor ceasuri Casio Edifice este rezistenta la apa, putand fi folosite la inot sau snorkelling, de exemplu, dar si precizia afisarii orei-afisajul e analog, sau analog si digital. In unele cazuri, bateria e reincarcabila, exista indicator de baterie scazuta si afisarea a pana la 30 de fusuri orare diferite, iluminarea automata a ecranului, busola sau termometru.

Cele 266 de modele de ceasuri casio din colectia Edifice sunt originale, au garantie doi ani, livrarea se face foarte repede, prin curier, preturile sunt mai mici in comparatie cu cele practicate de concurenta, comanda se face foarte usor, prin e-mail, telefon, online, iar comunicarea cu echipa http://www.japora-ceasuri.ro/ este permanenta. Comandati si dvs. chiar acum un ceas si descoperiti calitatea si rafinamentul Casio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu