Schimba vechile anvelope iarna cu unele noi si rezistente

Iarna si-a intrat deja in drepturi, asa ca nu mai exista sofer din tara care sa nu aiba Anvelope iarna montate corespunzator si verificate la un service. Daca ati avut unele second-hand sau le-ati folosit tot pe cele de anul trecut, deja uzate bine, este foarte probabil sa fiti nevoit sa faceti un drum la cel mai apropiat magazin de anvelope iarna si sa va orientati cam ce fel de cauciucuri aveti nevoie.

Cum afara e foarte frig si vremea nu e deloc pentru plimbari, mai simplu ar fi sa deschideti calculatorul si sa cautati pe Internet cele mai bune si mai accesibile oferte din punctul de vedere al pretului si al calitatii. Pe Anvelopex, magazin online specializat in comercializarea de Anvelope iarna noi, de fabricatie recenta, aveti cea mai larga gama de cauciucuri de la cei mai mari producatori in domeniu, la preturi foarte bune. Mai groase sau mai subtiri, mai mari sau mai mici, cu diferite tipuri de jante – puteti sa luati unele noi tot de pe Anvelopex, daca cele vechi nu va mai sunt de folos sau prezinta fisuri – anvelopele pentru iarna de la Anvelopex au garantie 2 ani de la data cumpararii, sunt din materiale foarte bune, garantate de producatorii lor. Printre producatori se numara Goodyear, Dunlop, Continental, Bridgestone, Michelin, Federal, Fortuna, Fulda, Meter, Nokian sau Novex. Toate anvelopele corespund standardelor de calitate internationale, au aderenta perfecta, fiind sigure si usor de montat.

Anvelopex permite returul in 30 de zile, banii revin clientului nemultumit, datele personale furnizate la inregistrarea pe site si la comenzi sunt confidentiale, iar livrarea e gratuita pentru minim patru Anvelope iarna comandate, oriunde in tara. Daca nu doriti ca livrarea sa fie facuta acasa, curierii pot aduce anvelopele oriunde, la service sau la birou. Intrati si dvs. pe site-ul oficial al Anvelopex si profitati acum de ofertele imbatabile si reducerile de sezon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu