Asculta radio Alba Iulia online si fii la curent cu cele mai noi informatii in fiecare clipa

Internetul si schimbarea de paradigma a reprezentat o gura de aer proaspat pentru tv si radio. Daca televiziunea a putut sa ajunga mai bine la publicul tinta tanar, radioul a primit cel mai bun instrument de largire a audientei si de intrare in caselor tuturor celor care aveau o conexiune activa, fie pe telefon, fie pe PC. Cu timpul, radioul online a devenit o banalitate, lumea a inceput sa asculte online mai mult decat in offline, strategiile de marketing s-au concentrat in special pe atragerea de clienti pentru a-si promova afacerile in online, prin intermediul site-urilor radiourilor.

In zona Alba Iulia, cel mai cunoscut radio Alba Iulia online, Radio Unirea, nu s-a lasa mai prejos si s-a extins si in online, prin intermediul unui site simplu, dar eficient care aduce cele mai noi informatii din Alba Iulia si imprejurimi. Un post de radio relativ tanar, radio Alba Iulia online are un format axat pe stiri si pe muzica buna din anii 70-90 si a avut cea mai rapida ascensiune din punctul de vedere al audientei. Cu o acoperire de 100%, un radio pentru inima tarii, Radio Unirea are in grila programe cu cele mai noi stiri din judet, emisiuni specializate si cele mai bune talk-show-uri special gandite pentru a trata problemele pe care le are grupul tinta, tinerii peste 30 de ani. Stiri, concursuri sau interviuri, emisiuni culturale, divertisment si muzica buna, toate se combina intr-un program radio echilibrat oferit de radio Alba Iulia online.

Pe site-ul oficial, radiounirea.ro, gasiti stiri din toate domeniile de interes, prezentate obiectiv, galerii multimedia, un player online pentru a asculta Radio Unirea pe orice dispozitiv care are acces la internet. De asemenea, exista un widget pentru a vedea in timp real prognoza meteo, dar si unul pentru a fi la curent cu evolutia cursului valutar la principalele valute tranzactionate pe piata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu