Optimizeaza SEO website-ul tau cu ajutorul DexterSeo si scapa de indexarea neadecvata

Vrei sa construiesti un website pentru afacerea ta, dar n-are cine sa ti-l optimizeze? Preturile practicate de firmele din offline ti se par prea mari? Apeleaza cu incredere la DexterSeo (http://dexterseo.ro/), agentia full-service din Pitesti cu peste cinci ani de experienta si lasa totul in seama celor mai buni profesionisti in materie de marketing si optimizare pentru motoarele de cautare. Ce poate face concret DexterSeo pentru tine, te intrebi, cum e si firesc.

DexterSeo va creste vizibilitatea paginilor web, va creste volumul vanzarilor prin imbunatatirea traficului atras de site. Cu instrumente si tehnici de cea mai buna calitate si dintre cele mai noi, echipa DexterSeo va urca website-ul afacerii dvs. in indexul motoarelor de cautare, oferind, pentru inceput, si un raport de optimizare gratuit realizat de cei mai buni dintre specialistii firmei seo. Desi poate parea greu pentru dvs., optimizarea SEO facuta de echipa DexterSeo se va mula pe orice cuvant cheie, dand rezultate vizibile in cea mai scurta perioada de timp, undeva la 30 de zile. Serviciile incluse in pachetul promovat si la orice contract incheiat cuprind optimizarea pentru motoarele de cautare-cu audit, optimizare pe cuvinte cheie, on-site si link building, social media marketing-se vor crea conturi pe toate retelele de socializare importante si se vor administra folosind tehnici SEO. De asemenea, regasim si serviciul de management al reputatiei, pentru a nu se „pata” imaginea pozitiva a afacerii respective prin fel de fel de comentarii de pe forumuri sau bloguri.

Daca este nevoie, se va initia si o campanie Adwords si o optimizare in functie de conversii. Site-ul pentru care se incheie contractul va fi monitorizat permanent si se vor primi rapoarte periodice despre pozitia in care se afla site-ul in motoarele de cautare. Pentru un plus de transparenta, in cazul in care traficul nu creste si rezultatele nu apar deloc dupa aplicarea tehnicilor SEO, banii platiti se vor returna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu