Investete in camere de supraveghere pentru exterior si scapa de „invitatii” nepoftiti

Cu atatia infractori si persoane care pot oricand sa ne faca rau, siguranta noastra si a familiei noastre trebuie sa fie mereu pe primul plan. Metoda rudimentara cu afisul „Caine rau” si un patruped cu dintii cat mai fiorosi a fost inlocuita treptat, in vremurile moderne, de binefacerile tehnologiei, in speta de camere de supraveghere performante si rezistente.

Ochiul lor ager si senzorii speciali pot detecta in timp real orice intrus si va pot feri oricand de eventuale furturi si atacuri periculoase. eyewatch, printre cele mai bune magazine online cu sisteme si camere de supraveghere video profesionale, va pune la dispozitie oricand cele mai performante echipamente de ultima generatie, la cele mai mici preturi. Inainte sa intre in casa dvs. hotii sau cei care va vor raul intra in curte sau in spatiul din jurul locuintei. La eyewatch gasiti camere de supraveghere pentru exterior cu lentila fixa, leduri IR pentru monitorizare nocturna si senzori de imagine, cu suport de prindere ajustabil, parasolar si o rezolutie exceptionala, putand capta imagini de la distante importante, redandu-le la o claritate deosebita. Filtrul IR Cut va ajuta sa aveti imagini mai colorate in timpul zilei si de o calitate mai buna decat in cazul camerelor fara acest tip de filtru.

Unghiul de captura este si el mare, spatiile mai inguste pot fi supravegheate mai usor, iar prezenta senzorului CMOS la unele modele de camere de supraveghere de exterior, cu 800 de linii tv, sporesc performanta dispozitivelor achizitionate si siguranta bunurilor dvs. si a vietii dvs. si a familiei dvs. Carcasele camerelor sunt facute din metal dur, sunt inchise ermetic, ceea ce determina o rezistenta foarte mare la orice tip de intemperie si schimbare climatica. Camerele disponibile pe website-ul eyewatch pot imortaliza imagini surprinse si la 100 de metri distanta sau 25 de metri si distante intermediare.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid si este gratuita daca valoarea coletului depaseste 1.000 de lei, facandu-se in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzilor plasate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu