Cum sa alegi blugi dama perfecti pentru silueta ta?

Marea problema a doamnelor atunci cand vine vorba de imbracaminte este ca silueta nu e aceeasi la toate si imbracamintea nu este croita chiar pentru toate tipurile de silueta. Ce se potriveste unor domnisoare mai plinute nu se va potrivi unor doamne care tin diete peste diete si invers.

Ca sa nu stati ore intregi in fata raionului cu blugi dama si sa nu stiti ce fel de blugi vi se potrivesc cel mai bine va dam cateva sfaturi utile care va vor usura alegerea. Daca sunteti mai mici de inaltime alegeti blugi dama care „alungesc” picioarele si creeaza impresia de persoana mai inalta. Cele mai bune perechi de blugi dama ca sa va indepliniti acest tel sunt cei cu talie inalta. Doamnele care sunt mai grasute trebuie neaparat sa aleaga blugi de dama dintr-un material care se intinde si se muleaza bine, ascunzand formele urate. Tivul de lungime pana la podea poate sa scoata in evidenta inaltimea unei doamne si sa distraga atentia de la formele acesteia mai plinute-pantofii cu toc ajuta si mai mult la evidentierea inaltimii.

Pentru femeile mai inalte foarte potriviti sunt blugi dama care au un tiv pana la glezna, ideea din spatele acestui tip de croiala fiind reducerea dimensiunii percepute a inaltimii picioarelor. Doamnele inalte si slabe au la dispozitie blugii evazati care dau iluzia de forme mai plinute, in vreme ce blugii conici maresc in latime soldurile. Pentru posterior plat foarte buni sunt blugii speciali care ridica si dau forma dorita si nu cei largi. Ideea este sa te simti bine in ei, sa alegi corect si sa nu iei nimic pana nu probezi si vezi cum iti vine.

Important este sa fii la moda, sa te simti apreciata si tinuta aleasa sa evidentieze formele si ceea ce ai tu mai bun si mai placut vederii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu