Schimba usile interioare vechi cu usi interioare de calitate din lemn masiv

Schimba usile interioare vechi cu usi interioare de calitate din lemn masiv Renovarea unei case sau a unui apartament proaspat cumparat nu este deloc usoara. Se tine cont foarte mult de arhitectura, de gusturile personale, dar si de aspectul general al locuintei. Primele schimbari de efect care pot fi facute in interior tin de inlocuirea parchetului vechi, schimbarea mobilei si a seturilor de usi interioare.

Spre deosebire de celelalte elemente, usile interioare sunt mai simplu de inlocuit, brandurile importante straine sunt deja de mult pe piata, asa ca puteti sa alegeti o anumita dimensiune usi interioare sau puteti crea una personala, insa costurile achizitiei de usi vor creste. Este important de luat in seama atunci cand alegeti usi interioare ca parchetul si gresia sa fie sub foia de usa, si asta pentru ca multi producatori pozitioneaza diferit pe toc acest element. Inaltimea usilor trebuie stabilita si ea in functie de cat de groasa e pardoseala-de preferat ca usi interioare sa se monteze ultimele, desi se comanda printre primele atunci cand incepeti sa faceti schimbari prin casa.

Ca sa nu aveti suprize in momentul montajului si sa fiti sigur ca veti comanda ceva de calitate puteti apela cu incredere la S.C. Domus S.R.L, o firma specializata in usi interioare din lemn masiv, gandite special pentru a se mula pe nevoile fiecarui client. Toate vopselele aplicate si materialele folosite sunt tratate cat mai putin pentru a nu strica din frumusetea lemnului si din culoarea sa naturala, finisajele sunt axate pe detalii si pe surprinderea simplitatii in fiecare element al usilor. Usile mate sunt foarte bune pentru o decorare a casei in stil american, cele simple fiind recomandate pentru spatii unde modernul se imbina cu clasicul. De regula, usile si cromatica lor se asorteaza cu parchetul, dar si cu vopseau de pe pereti, asa ca e bine sa va ganditi cu atentie la ce culori alegeti pentru usi. Izolatia usilor de interior de la S.C. Domus S.R.L este foarte buna, balamalele sunt reglabile, se pot monta diferite accesorii pentru ca usile sa se incadreze foarte bine in economia camerelor.

Aspectul tamplariei stratificate este unul matasos, obtinut prin aplicarea de lacuri ecologice pe baza de apa, geamurile ornamentale sunt incluse in designul usilor. Pentru ca fiecare comanda se poate discuta in prealabil cu un consultant pentru a se gasi cele mai bune variante pentru usi de interior care sa fie pe placul tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu