Cautati sa cumparati o casa? Indreptati-va spre constructii case la gri, mai avantajoase si mai ieftine

Sa construiti o casa de la zero nu prea e asa de simplu, presupune mult timp pierdut, alergatura, acte de obtinut, aprobari, insa la final casa va arata exact asa cum va doriti, in functie de gusturile dvs. In prezent, aveti de ales intre casele la cheie si cele la rosu sau la gri, ultimele doua fiind sensibil mai ieftine decat prima varianta. Casele la cheie sunt acele tipuri de constructii complete, cu instalatii si finisaje, gata de utilizat dupa ce achitati pretul de referinta.

Dezavantajul lor consta in imposibilitatea modificarii unor anumite aspecte de design, pentru ca totul e finalizat - daca vreti sa schimbati ceva va consta in plus si pretul final poate ajunge sa fie si cu 25% mai mare. Asa ca o solutie optima pentru dvs. ar fi sa alegeti firme care pot executa constructii case la gri. Ce e cu acest atribut „la gri” va veti intreba? Nu, nu a vopsit nimeni casa in gri, asa cum poate va inchipuiti. Casa la gri inseamna o locuinta fara finisaje interioare, un pret cu 10% mai mic decat in cazul casei la cheie si posibilitatea de a obtine un design care sa fie pe gustul familiei dvs. Casele la gri au tencuiala data, are tamplarie termoizolanta, are reteaua de apa si electricitate gata de exploatat. Cel care cumpara astfel de constructii case la gri poate sa isi puna singur ce fel de gresie si faianta vrea, parchetul si tot ce tine de obiectele sanitare. Capcane sunt multe insa in situatia unei case la gri.

Trebuie mare atentie la ce inseamna pentru cel care vinde „la gri”, daca nu cumva finisajele separate va costa mai mult decat casa la cheie. Casele la gri au avantajul major ca vor avea finisaje de calitate si nu cele ieftine, incluse de constructor in casele la cheie. De asemenea, in constructii case la gri puteti pune si tapet lavabil sau puteti vopsi peretii cu lavabila de calitate, in cate culori doriti, ce combinatii de nuante doriti-flexibilitatea oferita e foarte mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu