Articole pentru petrecere

Ai spune ca organizarea unei petreceri pentru copii nu iti poate da mari batai de cap. Asta pana in momentul in care incepi sa pui lucrurile cap la cap si realizezi cat efort trebuie sa depui si mai ales de cata imaginatie ai nevoie pentru ca totul sa iasa bine. Nici nu stii cu ce sa incepi. Sa incepi cu decorarea casei, cu meniul petrecerii, cu tortul, cu invitatiile pentru prietenii sarbatoritului sau sarbatoritei?

Ai atat de multe de pus la punct, multe idei de nascocit. Ce sa mai, trebuie sa scormonesti undeva acolo dupa copilul din tine si sa il rogi sa iasa la joaca. Daca iti doresti ca totul sa fie ca o poveste frumos conturata, poti cauta in sectiunea “articole petrecere” de pe site-ul www.bubuparty.ro dupa tot ce ai nevoie. Iubesc sa ma joc. “Copilaria este cadoul pe care ni-l da viata”, spunea Horatiu Malaele si spunea bine. Asa ca ar trebui, ca parinte, sa iti lasi copilul sa se bucure cat mai mult de acest cadou oferit de la viata si sa sari in sus de bucurie pentru fiecare efort pe care il depui. Daca te lasi un pic in voia lucrurilor, cuvantul efort se va spulbera, atunci cand iti revine sarcina de a organiza o petrecere pentru cel mic.

Nu cred ca te vei mai gandi la alte probleme administrative, va ramane doar bucuria si dorinta de a face din casa ta un loc desprins parca, dintr-o carte de povesti. Cu multe baloane, confetti, bannere cu litere colorate pe care sa scrie “la multi ani”, stegulete cu diverse imprimeuri jucause. Te poti juca pana si cu mancarea, sa ornezi intr-un anumit mod fiecare farfurie, astfel incat sa ii atraga pe copii si sa iti doreasca sa mai zaboveasca putin si la masa . Ar fi dragut sa amenajezi un loc de unde sa isi poata lua fiecare cate ceva dulce, niste cupcakes cu figurine din desene animate, acadele imense, vata pe bat, bomboane colorate.

Insa nu exagera cu dulciurile si incerca sa le oferi si alternative mai sanatoase cum ar fi niste fructe, sau mai bine niste fresh-uri din fructe, pentru ca acestea sigur le vor face cu ochiul, daca sunt si frumos colorate si prezentate. Poti opta pentru fresh-uri de banane, capsuni, ananas, portocale, mere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu