Online sau manual? Ce tip de pontaj e mai eficient si pe care merita sa-l alegi

Astazi, cand criza economica bate la usa oricarei afaceri si o poate ruina in orice moment, serviciile de pontaj pot fi cheia pentru reusita gestionarii eficiente a prezentei angajatilor intr-o companie. Pontajul reprezinta o solutie simpla prin care se pot inregistra, evalua si administra prezentele angajatilor dintr-o firma mai mare sau mai mica, indiferent de tipul de activitate dezvoltata.

Varianta online a pontajului este mult mai buna decat pontajul manual intrucat inregistrarea timpului, datele procesate si generarea rapoartelor se fac in doar cateva minute, se elimina erorile umane, datele procesate sunt furnizate in formatae gata facute pentru a fi preluate de sistemele de salarizare. Se reduc si costurile cu departamentul de HR cu ajutorul distribuirii activitatilor de colectare si verificare a fiecarui pontaj catre responsabilii de departamente. Productivitatea va creste, costurile de salarizare se reduc, nu mai e nevoie de ore suplimentare, se pot anticipa costurile neprogramate, iar datele se pot accesa si de la distanta, la fel cum pot fi administrati si angajatii care se afla la distanta. Totusi, si varianta manuala facuta de specialistii unei firme de pontaj este de dorit intrucat acestia au experienta necesara detectarii unor erori pe care un program nu le poate gasi asa de repede, se pot lua decizii in cazuri mai complicate, pe care iarasi un soft nu stie sa le adopte.

Externalizarea serviciilor de pontaj catre o firma specializata doar pe aceasta nisa poate duce la eficientizarea muncii in companie si la cresterea randamentului departamentului care se ocupa de pontaje sau angajatilor prin redistribuirea lor pe alte sarcini. Depinde doar de dvs. ce veti alege si cum veti gestiona pontajele, deosebit de importante pentru bunul mers al companiei si pentru un mai bun control al angajatilor. Puteti gasi cele mai bune servicii de pontaj online, accesand siteurile firmelor care ofera aceasta posibilitate de gestionare a angajatilor unei companii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu