O metoda simpla pentru slabit: colagenul lichid

Daca pentru domni greutatea nu este o asa mare problema, pentru femei kilogramele in plus sunt devastatoare. In primul rand nu mai arata bine in hainele lor, incep sa se simta din ce in ce mai rau, organismul nu mai poate face fata si randamentul la locul de munca nu mai e asa de bun indiferent de cat efort se depune.

Cand greutatea devine mult prea mare, doamnele si domnisoarele apeleaza la diete de slabit care mai de care mai drastice si mai variate. Desi sunt bune in aparenta si ne ajuta sa slabim, dietele sunt periculoase pentru organism pentru ca distrug echilibrul din interiorul nostru si ne provoaca stari care pot duce la depresie sau epuizare totala, lesin. Procesul de slabire este unul foarte complicat pentru ca organismul are niste sisteme speciale de conservare si ne obliga sa vrem sa mancam si sa nu rezistam la nicio dieta.

Din fericire pentru cele care vor sa slabeasca rapid si fara efecte adverse exista o solutie mai simpla decat infometarea sau mancatul de legume si bautul de apa in excces: colagen lichid. Colagenul se gaseste de obicei in ligamente, tendoane, oase si muschi, in vasele de sange, in tractul digestiv si in organe, in piele, unghii, par. Principala modalitate prin care ne ajuta sa slabim este diminuarea poftei de mancare, reducand tesutul adipos din organism si construind tesutul muscular. Celulita dispare, slabitul este mai simplu si fara riscuri, iar forma de administrare, lichida, ajuta la absorbtia mai rapida in organism si la actiunea eficienta. In plus, colagen lichid regleaza metabolismul si ii stimuleaza functionarea normala, contribuind la procesarea normala a alimentelor ingerate si evitand depunerea de grasimi rele pe vasele de sange sau in zone neplacute.

Accelerarea metabolismului nu face decat sa arda grasimea depusa si incurajeaza organele care o proceseaza sa o elimine spre sistemul digestiv pentru a fi „aruncata” in afara organismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu