Ce trebuie sa stii despre inscrierea in directoarele web?


Presupun ca te-ai familiarizat deja cu tot ceea ce inseamna promovarea online si numeroasele servicii la care poti apela pentru a creste in rezultatele cautarilor din diversele motoare( Google, Yahoo ,etc). In Romania , Google este lider de piata si se situeaza pe primul loc, ocupand aproximaiv 90% din cota de piata. Pe locul doi se afla Yahoo, urmat de MSN, Ask, Search si Live.
Trebuie sa stii ca marea majoritatea a acestor motoare de cautare pun accent pe numarul de link-uri care indica spre o anumita pagina web. De aceea procesul de inscriere in directoare reprezinta o solutie rapida si eficienta pentru a produce astfel de legaturi (link-uri) . Pentru a evita confuzia dintre inscrierea in directoarele web si inscrierea in motoarele de cautare, care inseamna cu totul altceva, este bine sa retineti ca prima este caracterizata de folosirea cuvintelor cheie potrivite.
Pe piata online romanesca inscrierea in directoare este inca foarte eficienta iar rezultatele pot fi surprinzatoare, chiar si atunci cand folosesti cuvinte cheie cu importanta medie. Inscrierea in directoare este manuala si poti folosi orice tip de browser.Pentru a-ti usura munca in completarea formularelor de inscriere poti apela la ajutorul extensiilor special create pentru asta. De exemplu, browserul FireFox a creat extensia InFormEnter, care este foarte eficienta daca iti doresti sa reduci din timpul dedicat completarii formularelor.
Te sfatuiesc sa nu te grabesti cu procesul de inscriere daca website-ul tau nu a atins inca stadiul de produs finit . Cu siguranta inscrierile vor fi response, iar dupa finalizarea paginii va trebui sa le retrimti! Foloseste o adresa de email diferita pentru fiecare inscriere, astfel evitand destinatia “spam”, probabilitatea acstui fenomen fiind sporita de faptul ca este trimisa unui numar foarte mare de directoare( de obicei cateva sute).
Acorda atentie sporita cuvintelor cheie si expresiilor pe care le vei folosi. Acestea trebuie sa fie relevante pentru nisa din care face parte web site-ul tau. Plecand de la aceste cuvinte se vor formula titluri sugestive pentru site-ul inscris.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu