Top 3 destinatii de familie in Austria

Nu mai este un secret pentru nimeni ca vacantele in care pleci de acasa cu copii, catel si purcel sunt departe de ideea multora de vacanta. O vacanta cu copiii poate fi extrem de stresanta si de obositoare, mai ales daca nu faci alegerea cea mai buna. Daca in Romania, de pilda, ai foarte putine variante din care sa alegi cea mai buna vacanta la ski pentru familie, in topul celor mai bune oferte ski Austria pentru familii se numara cateva statiuni care cu siguranta vor raspunde tuturor criteriilor pe care le ai pe lista pentru vacanta de iarna. Iata ce iti recomand la capitolul vacante la ski in Austria cand calatoresti cu familia.

1.Obergurgl (Tirol) – principalul avantaj pentru familiile cu copii este linistea si faptul ca este o statiune destul de retrasa. Desi are ca dezavantaje faptul ca nu este tocmai o statiune ieftina si ca este cam departe de aeroport, avantajele sale sunt ca ai la dispozitie multe partii pentru incepatori, scoli bune de ski si cazare ireprosabila.

2. Zell am See
– nu mai este de mult o statiune linistita sau retrasa, insa ramane in topul preferintelor turistilor straini, iar de curand are tot mai multi adepti si in Romania. Peisajul este superb, oferind turistilor atat privelistea Alpilor cat si pe cea a lacului, inghetat in plin sezon. Exista numeroase activitati si in afara partiei de ski, ceea ce este un avantaj major si un punct de interes cand calatoresti cu cei mici.

Un avantaj este si distanta mica fata de aeroport (Salzburg). Singurul dezavataj, si el minor, este ca partiile sunt la altitudine ceva mai mare si vei avea nevoie de ski pass pentru intreaga familie, cu exceptia incepatorilor.

3. Ellmau (Tirol)
– are o reputatie indelungata in topul statiunilor de familie. Desi este un resort destul de popular, nu este deloc aglomerat si nici galagios. Are facilitati deosebite pentru familii, si mai ales pentru copii, dar un punct in minus (desi nu foarte important) este acela ca nu este situata o altitudine foarte mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu