Din Beauvais la Paris cu transfer auto

Desi una dintre cele mai frumoase destinatii europene de vacanta, Parisul are si reputatia de a fi unul dintre cele mai scumpe orase din Europa. Atat cand vine vorba despre hoteluri, cat si cand vine vorba despre mancare buna, delicatese, si obiective turistice. La fel de scump poate parea romanului cu venituri medii spre ceva mai mari si zborul cu avionul de la Bucuresti la Paris, daca se opteaza pentru calatoria cu Tarom sau cu Air France.

Insa pentru cei care isi doresc totusi o vacanta la Paris la costuri ceva mai rezonabile, exista si curse low cost care decoleaza din Bucuresti sau din alte orase din tara si care ajung in perfecta siguranta la destinatie. Chiar daca destinatia in acest caz este Aeroportul Beauvais. E drept ca Beauvais nu este Paris, dar nici distanta intre cele doua orase nu este mare, drumul durand putin peste o ora. Iar daca inca de la inceputul planificarii vacantei se mizeaza pe serviciile Aero Shuttle Paris Transfers, vacanta va incepe cu siguranta cu dreptul. Aero Shuttle Paris Transfers sunt disponibili online la aeroshuttletransfers.ro, acolo unde se pot face rezervari pentru masini care preiau turistii care ajung pe aeroportul din Beauvais si ii transporta in perfecta siguranta si confort din Beauvais la Paris, destinatia finala a calatoriei.

In plus, pentru cei care nu au mai calatorit niciodata la Paris si care nu stiu foarte multe despre obiectivele de aici decat din carti, brosuri turistice sau din site-uri care arata la fel pe internet, Aero Shuttle Paris Transfers poate oferi si servcii de planificare a vacantei, perfect accesibile turistilor romani, mai ales ca aici se vorbeste limba romana si ca oricand un reprezentant al sau va fi disponibil pentru o mana de ajutor profesionist in planificarea vacantei si aranjarea unui transfer cat mai safe, pentru o vacanta de neuitat la Paris. Mai jos va puteti face un calcul de transport.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu