Obiective turistice pe litoral

Daca si anul acesta ti-ai propus sa alegi litoralul romanesc, si consideri ca bronzul, plaja si plimbarile pe faleza nu sunt principalele activitati pentru care ai venit la mare, noi dorim sa venim cu cateva sfaturi utile pentru petrecerea timpului liber pe litoral.

Inainte de a porni in cautarea obiectivelor turistice, trebuie sa rezolvi problemele legate de cazare, drept urmare noi am descoperit info cazare costinesti, comunitatea proprietarilor de pensiuni turistice din Costinesti, unde poti obtine rapid si facil informatii cu privire la disponibilitatea unitatilor de cazare, precum si tarifele practicate de acestea. Daca pornim din nordul litoralului, avem municipiul Constanta unde gasim in zona peninsulara bine cunoscutul Cazino construit in anul 1910 si faleza de promenada modernizata in anul 2014, tot aici gasim si acvariul situat in fata cazinoului. Daca tot ati ajuns pe faleza ce precede cazinoul Constanta, puteti vizita si portul turistic Tomis unde puteti servi o mancare pescareasca la unul din numeroasele restaurante aflate in incinta portului turistic.

Pentru pasionatii de istorie va recomandam Muzeul de Istorie Constanta, sau Edificiul Roman cu Mozaic aflat in imediata invecinatate a muzeului de istorie. Mai la sud, in municipiul Mangalia puteti gasi Muzeul de Arheologie Callatis sau Muzeul Marinei. Mai puteti vizita Complex Comorova aflat in miezul padurii din Neptun, sau cherhanaua 23 August. Nu intamplator am recomandat Costinestiul ca si gazda pentru dvs, acesta este situat la mijlocul distantei dintre Mangalia si Constanta, si dispune de cea mai mare capacitate de cazare dupa statiunea Mamaia, cu precadere in regim particular.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu