Divortul in secolul XXI se oficializeaza… pe Facebook

In momentul in care ne unim destinele cu cineva stim din capul locului ca se va ajunge la un moment dat si la certuri sau la neintelegeri. Pe masura ce neintelegerile se acutizeaza un divort pare inevitabil in cele mai multe cazuri. Daca mai sunt si copii la mijloc divortul este si mai dureros si poate avea urmari in privinta stabilitatii emotionale a partenerilor.

De obicei, un divort se initiaza de unul dintre soti si se oficializeaza la tribunal, notar sau in cazurile fericite nu se mai ajunge la tribunal si toate certurile se aplaneaza la un mediator. Preturile sunt cu atat mai mari cu cat divortul presupune si un partaj si sunt in joc diferite bunuri importante pe care cei doi soti se lupta sa le aiba in custodie. In America, rata divorturilor este mai mare ca in Europa daca ne gandim cat de multi oameni sunt si cat de diferiti sunt din punct de vedere cultural. In situatia unui divort complicat s-a aflat si o femeie din New York care tot incerca de ani buni sa scape de sotul sau si sa isi continue viata cum stia mai bine. Problema a fost ca sotia nu avea cum sa-i dea sotului documentele pentru a semna si a divorta oficial. Pentru ca nu avea loc de munca stabil si nici o adresa unde sa-i fie trimise, femeia si judecatorul au ajuns la concluzia ca Facebook poate tine loc de posta si ii pot fi trimise documentele online.

Judecatorul a verificat autenticitatea contului sotului si divortul a fost oficializat fara probleme. Din nefericire, judecatorul inca mai asteapta un raspuns din partea sotului. Barbatul a ajuns in aceasta situatie pentru ca nu acceptase ca la nunta sa vina si familiile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu