Infertilitatea va fi un cosmar de mult apus daca folosesti produse naturiste de calitate

Vine o perioada in viata oricarei femei cand incepe sa se gandeasca la urmasi si la posibilitatea de a da nastere unui copil si de a-l concepe. Din punct de vedere hormonal, graviditatea este o stare normala si foarte benefica pentru o femeie tanara, prin care este bine sa treaca o data, de doua ori, de cate ori isi doreste, pentru a se putea dezvolta mai bine si de a „misca” lucrurile cand vine vorba de functionarea sistemului endocrin si reproducator. Insa oricat de mult si-ar dori si ar incerca sa ramana insarcinate, sunt si femei care nu pot sa conceapa un copil pe care naturala, in urma contactului sexual neprotejat.

Boala de care sufera acestea poarta numele de infertilitate. Infertilitatea poate fi „remediata” prin reproducere asistata, tratamente hormonale, insa aceste solutii nu garanteaza ca femeia va putea ramane insarcinata prea curand. Fertilitatea este in parametri normali daca organismul e sanatos, sistemul imunitar functioneaza perfect, iar organele reproducatoare isi desfasoara activitatea zilnica in ritm normal. Pentru a ajuta organismul feminin sa poata incepe procesul de reproducere naturala se poate apela la produse naturiste din ingrediente atent selectionate care pot stimula functiile sistemului reproducator si pot creste sansele de concepere a copilului mult dorit. Dezechilibrele hormonale care sunt cele mai frecvente cauze ale imposibolitatii de a ramane insarcinata pot fi tratate cu produse naturiste cu fructul castitatii, planta care stimuleaza ovulatia si regleaza ciclul menstrual, marind secretia de progesteron. Radacina de unicorn din produse naturiste de ultima generatie contra infertilitatii feminine sporeste fertilitatea, actioneaza direct asupra ovarelor, reface mucoasa uterina si impulsioneaza ovulatia lunara.

Pentru vitamina C si vitamina B6, magneziu sau potasiu, elemente care pot sa favorizeze instalarea unei sarcini dupa mai multe contacte sexuale finalizate de ambele parti cu orgasm, se pot administra produse naturiste pe baza de trifoi rosu, care reduce stresul, intareste sistemul imunitar, detoxifica sangele si contribuie la dezvoltarea normala a embrionului. Desi poate parea banal, si propolisul poate ajuta femeile sa ramana insarcinate mai repede, tratand cu succes endometrioza, unul dintre motivele instalarii infertilitatii feminine. Branca ursului si radacina de lemn dulce stimuleaza si ele ovulatia si mentin sistemul reproducator feminin sanatos si apt de conceperea unui bebelus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu