Nu mai astepta o minune. Foloseste din timp o masca de par si vei redeveni tu, cea din tinerete

Protectia este totul atunci cand vrei sa previi caderea parului sau degradarea firului de par. Obtinerea ei e destul de dificila daca e sa ne gandim la cati factori de risc este supus scalpul si parul zilnic, de dimineata si pana seara, la culcare. O metoda la indemana pentru o protectie suplimentara si o refacere a firului de par cat mai rapida este aplicarea periodica a unor masti de par.

De ce ai avea nevoie de o masca de par?

In primul rand, pentru ca mastile pentru par au doar ingrediente naturale, nu ataca radacina parului si structura sa interna, hranesc foliculii pilosi si asigura o dezvoltare normala a fiecarui fir de par. In al doilea rand, deoarece parul va creste sanatos, nu va fi atacat de diferiti microbi, iar caderea prematura nu va va da batai de cap. In al treilea rand, pentru ca masca de par contribuie si la o improspatare a vitalitatii firelor de par si la o senzatie placuta si catifelata la atingere. De pe allbeauty.ro, magazin online cu cele mai mici preturi la produse cosmetice profesionale, va puteti comanda chiar acum mastile de par Alfaparf Milano, disponibile in variante diferite pentru toate tipurile de par si afectiuni ale acestuia. Parul deteriorat se va regenera din interior spre exterior dupa aplicarea masca de par pe par umed si asta gratie oligoelementelor si extractelor de bambus continute de anumite tipuri de masti de par disponibile pe Allbeauty. Firele de par nu se vor rupe sau incalci la pieptanat, vor straluci si vor ramane sanatoase pentru mai mult timp.

Hidratarea si netezirea parului poate fi facuta cu Masca Alfaparf Milano Discipline

O masca de par care catifeleaza parul si impiedica aparitie energiei statice-control anti-static activ-prin intermediul semintelor de in, acizilor grasi omega 3 si omega 6, dar si uleiului de migdale. Acest tip de masca are efecte vizibile mai ales asupra parului cret si rebel. La finalul tratamentului, parul va fi suplu, stralucitor si rehidratat complet, protejat de umiditate, cu o culoare cosmetica impecabila si un aspect placut, catifelat. Descoperiti si alte masti de par cu efecte uimitoare indiferent de tipul de par doar pe allbeauty.ro, magazinul dvs. de produse cosmetice profesionale de calitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu