Masaj anticelulitic realizat de specialisti

Femeile moderne se confrunta cu mult mai multe boli decat cele din trecut. Consumul de alimente bogate in grasimi, locurile de munca preponderent statice, lipsa miscarii si exercitiilor fizice regulate, modificarea organismului, toate duc la aparitia unor afectiuni care le dau mari batai de cap doamnelor. Dintre ele, cea mai des intalnita este celulita, caracterizata prin depuneri de grasime in zone in care te astepti mai putin. Celulita poate avea cauze inflamatorii, diverse probleme aparute la nivelul tesuturilor conjuctive. De regula, cauzele principale ale aparitiei celulitei sunt cele comportamentale, legate de diete dezechilibrate.

Masajul anticelulitic 

Celulita nu iarta pe nimeni, asa ca si tinerii si batranii, si femeile si barbatii, si grasii si slabii pot sa se trezeasca cu depuneri urate de grasime pe sub piele. Totusi, intalnim celulita mai mult la femei, care au si un organism diferit de al barbatilor, tesuturi subcutanate schimbate ca structura si predispozitie a tesutului adipos din hipoderm. Atunci cand medicamentele nu sunt asa de eficiente impotriva celulitei se poate apela la masaj anticelulitic. Masajul anticelulitic depinde mult si de regimul alimentar asociat cu el, asta pentru ca nu poti invinge celulita cu un regim bazat pe alimente grase sau fast-food.

Masajul anticelulitic va actiona mereu exact asupra locurilor unde exista depunerile si va restabili circulatia adecvata. Printr-un masaj anticelulitic corect aplicat, circulatia sangelui arteriala si venoasa este mai buna, se elimina toxinele din organism, se diminueaza stratul adipos, ajungandu-se pana la reducerea circumferintei corporale. Oxigenerea mai buna la nivelul pielii inseamna un aspect mai frumos al pielii, tonusul general se va imbunatati, iar straturile de grasime de sub piele vor disparea in timp. Masajul anticelulitic va elimina grasimea rapid indirect, prin reactivarea circulatiei sangelui la nivelul acelor zone si nicidecum prin strivirea celulelor grase. Masajul celulitic corect aplicat poate influenta metabolismul celular si sistemul glandular, se ard caloriile, se elimina excesul de apa din tesuturi, de unde si scaderea in greutate.

Tipurile de masaje anticelulitice aplicate pot varia, viteza fiind sustinuta si alternata cu manevre profunde si superficiale. Ca sa se obtina efecte mai bune se pot aplica si creme si produse anticelulitice. Incercati si dvs. masajul anticelulitic facut de specialistii Movement Studio, si scapati de celulita in doar cateva sedinte placute si relaxante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu