Street fashion-ul si tendintele sale

Chiar daca la tv vedem zilnic, in special pe cananele de moda, tinute extravagante si prezentari de moda foarte ciudate, cu siguranta tinutele care ni se infatiseaza nu se preteaza a fi purtate pe strada.

Iar asta dintr-un motiv intemeiat si anume: nu sunt comode. Ele nu sunt comode nici vazului si nici purtarii, ceea ce face ca marii creatori de moda sa recurga intr-un final si la modelarea unor tinute de strada, casual, office sau daily, care sa permita oamenilor de rand sa se simta decent si desigur sa guste din tot ce inseamna fashion sau tendinte actuale.


Avem insa anul acesta cel putin opt tendinte in moda de zi cu zi, iar acestea nu sunt deloc pretentioase. La urma urmei nu trebuie decat sa ai putin bun gust ca sa poti excela in materie de fashion si in asortarea unor lucruri.

Cele opt tendinte in moda de zi cu zi incep cu franjuri. Chiar daca am mai discutat despre asta, se pare insa ca orice articol cu si despre moda incepe cu franjuri, mai ales daca el face referire la moda verii 2015.

O alta tendinta in street fashion 2015 este reprezentata de catre imprimeurile abstracte, care si ele par a fi de nelipsite, cel putin de cativa ani incoace. O alta tendinta foarte usor de adoptat in materie de fashion 2015, este reprezentata de catre camasile lungi care pot fi asortate intr-o maniera eleganta sau una sport, atat cu botine cat si cu tenesi sport.

O alta tendinta in fashion este reprezentata de catre ideea “one colour”. Mai exact, cine are curaj, se imbraca intr-o singura culoare si de regula - aceea va fi o culoare tare. De pilda rosul, poate sa fie purtat vara asta ori in diverse nuante, ori in aceeasi nuanta sau verdele asortat cu verde crud ori verde menta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu