Cutiile postale clasice, solutia perfecta pentru siguranta corespondentei locatarilor

Cu toate ca astazi o mare parte din corespondenta se realizeaza online, mai sunt inca nostalgici care folosesc Posta pentru a trimite o scrisoare sau pentru a primi una. Unele companii, de electricate, gaz, in general furnizorii de servicii mai trimit plicuri cu facturi la domiciliul clientului, firmele de publicitate mai plaseaza flyere cu diverse anunturi. Toata corespondenta clasica ajunge intr-un final in cutii postale de la bloc sau de la casa. Un fel de Inbox de la cutia postala electronica, aceste cutii sunt foarte bune mai ales daca primiti si corespondenta speciala de la institutii ale statului sau acte importante.

Le intalnim la intrarea in orice scara, chiar si in institutii publice, la unele oficii postale din tara. Ele garanteaza siguranta pastrarii plicului pana cand il veti ridica din ele, nimeni nu va poate viola corespondenta, previne furtul acesteia. Cutiile postale sunt confectionate din tabla, de obicei neagra sau mai deschisa la culoare, sunt dublu decapate, sunt vopsite electrostatic, rezista in timp si nu se degradeaza. Montarea si livrarea de cutii postale e gratuita in anumite localitati unde activeaza firmele, cele cu broasca tip Yalle si doua chei sunt cele mai cautate, la fel si cele cu fanta pentru carte de vizita. In functie de spatiul avut la dispozitie executia poate dura mai mult sau mai putin, depinzand si de numarul de locatari de pe respectiva scara. Clientii pot propune diverse aranjamente si modele, culori, tipuri de avizier, unele firme oferind si configuratoare online in care se vor trece modelul, daca va fi sau nu cu avizier, numarul de coloane, randuri, dimensiunile spatiului unde se vor pune si numar cutii din sistem.

Se ofera si inscriptionare numere, montaj si transport gratuit pentru diverse comenzi mai mari, dar si in localitati-de exemplu Bucuresti si Ilfov pentru firmele din Bucuresti. Orice nelamuriri sau modificari de design si de numar de cutii din sistem se pot rezolva cu ajutorul consultantilor firmelor, gata oricand sa ofere cel mai bune solutii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu