Tinctura Ardei Iute, un medicament natural bun la toate

Pentru cine suport, ardeiul iute este un adevarat deliciu. De evitat de catre pacientii cu ulcer sau cu gastrite ori tulburari functionale ale sistemului gastrointestinal, ardeiul iute este foarte bine tolerat de organism mai ales in lunile reci, cand e bine sa fie mancat alaturi de o ciorba fierbinte si cateva picaturi de ulei si otet. Foarte iute din cauza unor substante naturale cu rol important in metabolismul organismului nostru si in lupta cu raceala sau infectiile de orice fel, acest tip de ardei este foarte cautat si in medicina naturista.

Tinctura Ardei Iute 50 ml are la baza substantele active din ardeiul iute si poate fi utilizata intern si extern. In plan intern, ardeiul iute este util in tratarea anorexiei gastritelor hipoacide, digestiei lente, gripelor si racelilor acute sau a alcoolismului. In plan extern, putem sa utilizam Tinctura Ardei Iute 50 ml atunci cand suferim de dureri reumatice, cand articulatiile nu ne dau pace, cand ne doare capul sau cand avem dureri musculare dupa efort fizic sustinut. Caderea parului si sanatatea pielii, a scalpului sunt mai usor de mentinut gratie substantelor active din produsul 100% natural. Pentru ca este obtinuta prin presare la rece, tot ce era mai bun in ardeii iuti folositi la prepararea tincturii s-a pastrat nealterat si actioneaza imediat ce medicamentul e aplicat sau inghitit. Se asimileaza usor deoarece este o solutie hidroalcoolica, efectele substantelor active fiind resimtite la scurt timp dupa administrarea medicamentului Tinctura Ardei Iute 50 ml.

De asemenea, tinctura determina reaparitia poftei de mancare, impulsioneaza circulatia sanguina si o intensifica, este antiseptica si antioxidanta, antiinflamatoare si stimuleaza cresterea parului. In cazul bolilor intestinale sau constipatiilor ocazionale, ardeiul iute poate face minuni prin cresterea peristaltismului intestinal si prin eliminarea rapida a fecalelor si refacera tesuturilor stomacale. Printre altele, ardeiul iute este foarte folositor in caz de degeraturi, pentru ca obliga organismul sa genereze caldura, atunci cand nivelul trigliceridelor este crescut, are vitamina A si beta-caroten, substante care contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor epiteliale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu