Tendinte de top pentru baia anului 2016

Arhitectii si firmele de constructii primesc din ce in ce mai multe cereri de renovare si modernizare a interioarelor din apartamente vechi. Este una dintre cele mai la indemana modalitati de a da un suflu nou casei, fara investitii majore.

Iata ce spun designerii de interior si care sunt trendurile in materie de amenjari bai, astfel incat baia veche de acasa sa arate precum un interior fancy din reviste. Liniile de design pentru 2016 nu sunt deloc greu de aplicat chiar si intr-un apartament de bloc. Prima si cea mai importanta este folosirea chiuvetelor tip jgheab. Chiar daca nu suna deloc elegant, chiuvetele dreptunghiulare, de dimensiuni mari sunt mai mult decat practice dar si un element de stil in acelasi timp. Ele pot fi folosite de doua persoane in acelasi timp, ceea de da valoarea practica, iar din punct de vedere estetic finisajele in care pot veni aceste chiuvete sunt dintre cele mai diverse, de la marmura sau travertin la lemn tratat anti-umezeala.

Designul poate fi vintage sau modern, in functie de dorintele poprietarului. Cazile cu piciore sunt si ele un trend foarte important si desi par greu de adaptat la bloc, vor schimba in mod decisiv aspectul baii standard de apartament. Puteti opta si aici pentru un look retro sau pentru cazi moderne de sine statatoare, cu forme dreptunghiulare si unghiuri ascutite.

Daca tot vorbim despre unghiuri ascutite, e bine de stiut ca anul acesta sunt printre favoritele designerilor si la capitolul baterii si robineti. Rafturile deschise sunt forma de depozitare favorita a anului 2016. Nu e nicio rusine sa lasati la vedere prosoape, cata vreme le tineti in ordine perfecta in rafturi, pufoase si frumos rulate.

Atentie insa, nu lasati chiar totul la vedere, de la produse de curatenie si pana la hartie igienica. Rafturile deschise ar trebui sa fie un element de eleganta si un plus estetic pentru baie si nu o incursiune in intimitate, asadar limita este recomandabila.

La capitolul culoare cele mai populare culori vor fi in 2016 albul, griul si combinatia de alb-negru, de la dulapuri si rafturi si pana la gresie si faianta. Toate acestea sunt moderne, contemporane, dar in acelasi timp traditionale si foarte versatile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu