Scapa hainele de inamicii nevazuti depozitandu-le in saci de vidat

Barbatii au haine multe, nimic de zis, insa femeile au o garderoba care include mult mai multe haine decat cea a barbatilor, la care se adauga accesoriile. Nimic nu e mai neplacut decat sa deschizi dulapul sifonierului tau si sa observi gauri in haine provocate de nesuferitele molii, mirosuri neplacute si chiar mucegai. Daca hainele au costat destul de mult, socul pe care-l ai e cu atat mai mare.

Din fericire, s-au inventat saci de vidat, care nu sunt altceva decat niste saci din sintetic din care se scoate aerul cu un aspirator. Ei te scapa de murdarie, de mucegai, insecte, mirosuri neplacute si umezeala excesiva. Depozitarea este practica, praful nu se mai asterne pe lucruri, volumul hainelor depozitate scade, se pot sorta mai usor, sunt transparenti, poti vedea imediat ce lucru ai nevoie si il poti scoate fara probleme din sac. In afara de haine, poti proteja si paturile, pernele, obiectele mai voluminoase precum bibelouri fragile. Spatiul castigat este de pana la 75% dupa vidare, asa ca puteti reduce locul ocupat de hainele groase de iarna pe perioada verii, puteti face curatenie mai usor, mutand doar sacii dintr-o parte in alta. Cand plecati in calatorii puteti utiliza saci de vidat, la fel cum pot fi folositi si in rulota sau barca, in cort, pentru a feri haine si obiecte de insecte, praf etc.

La fel de utili sunt si daca aveti un portbagaj al masinii nu prea incapator. E suficient sa puneti ce doriti sa transportati in cat mai multi saci si sa vidati, obtinand astfel o sortare riguroasa si pachete mult mai mici decat o valiza sau un troler. La finalul calatoriei sau cand scoateti hainele din ei ii puteti pune intr-un loc ferit de umezeala si caldura excesiva si ii puteti refolosi ori de cate ori doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu