Pantaloni in trend pentru viitoarele mame

Sezonul actual de toamna - iarna, putem spune cu usurinta ca este unul care avantajeaza din plin doamnele insarcinate. Pentru ca stim cu toate ca urmarim sa fim chic si la moda in orice circumstanta, este clar ca nu vom face exceptie de la aceasta regula nici in lunile de sarcina. Dincolo de celebrii deja pantaloni gravide, tendintele sezonului permit si viitoarelor mamici sa se mentina la moda cu cateva variante interesante de pantaloni. Majoritatea acestora sunt croieli masculine, un trend care revine in moda in cateva stiluri diferite:

Tomboy - un aer retro, imbinare masculin-feminin, influentat parca de look-ul Gavroche, acest stil aduce in prim plan pantalonii cu talie inalta, care pot fi purtati si de doamnele insarcinate, in primele luni, asortate cu camasi ample si veste, dar si cu accesorii statement.

Pantaloni barbatesti de costum
- drepti, la dunga, conici sau evazati, pantalonii acestui sezon par a fi furati direct din garderoba sotului, iar daca ne gandim si la varianta supradimensionata, sunt optiuni perfecte pentru lunile de sarcina. Alegerea ideala pentru a fi 100% in tendinte sunt cei negri cu dungi, de inspiratie mafiota. Pot fi purtati cu sacoul asortat, cu vesta, sau cu sacouri fara maneci - o interpretare moderna, dar atentie cum adecvati aceste tinute ocaziilor.

Jeansii boyfriend - raman in topurile preferintelor si chiar daca nu sunt foarte prezenti in prezentarile caselor mari, sunt nelipsiti din colectiile magazinelor gen Zara sau Mango. Sunt ideali pentru primele luni de sarcina si, daca de obicei ii porti cu curea, pot fi purtati si pana mai tarziu, mai ales daca au talia mai joasa. Ii poti asorta cu pulovere pe gat, preferabil navy (culoarea sezonului), dar si cu tricouri, sau cu o haina de blana chic.

Pantalonii din tweed – fie clasici, fie usor mai largi sunt ideali pentru tinute de birou sau de zi cu zi, si daca nu ii gasiti neaparat in varianta pentru sarcina, ii puteti foarte usor adapta cu un brau elastic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu