Rose of Bulgaria - magazin exclusiv de produse cosmetice

Fiecare persoana doreste pentru sine cele mai bune produse atunci cand vine vorba de igiena intima. Cel putin reprezentantele sexului frumos sunt cunoscute ca si niste adevarate sclave ale rafinamentului, exuberantei si produselor cosmetice in general, ceea ce le face sa devina si cele mai fidele cliente ale oricarui magazin exclusiv din zona in care locuiesc sau din mediul online. 

Rose of Bulgaria este o gama ampla de produse, adunate intr-un magazin exclusiv, care satisfac nu doar nevoile femeilor ci si pe cele ale barbatilor sau ale micutilor din familie, dar ajuta si la crearea unui confort fizic, la gasirea unui echilibru intre exterior si interior. Produsele noastre va vor invalui intr-o aura magica a petalelor catifelate de trandafir din Valea Trandafirilor, culese din inima Bulgariei, produse care centreaza intreaga frumusete cuprinsa in valea dintre muntii Balcani si muntii Sredna Gora. Astfel, gama noastra de produse cosmetice bio aduce intr-un magazin exclusiv produse de calitate, demne de frumusetea oricarei femei si de puterea oricarui barbat, din salbaticia naturii, intreaga aroma a universului trandafirilor.

Valea Trandafirilor este foarte cunoscuta pentru campurile sale intinse pe care se cultiva trandafiri atat rosii, cat si roz sau albi, care infloresc inca din luna mai pana in luna iunie. O specie aparte de trandafiri este Rosa Damascena, cunoscuta ca si Trandafirul din Damasc, cel care de altfel si sta la baza multor produse din gama noastra. Puteti de asemenea sa beneficiati in cadrul acestui exclusiv magazin in categoria Regina Floris si de uleiul esential de trandafir din gama special creata, care va trimite intr-o calatorie speciala unde simturile dvs. vor fi stimulate la intreaga lor capacitate si se vor simti invaluite in mister si magie pura. Avand in vedere ca uleiul extras din trandafir bulgaresc este cel mai de calitate din lume si cel mai scump totodata, nu putem decat sa ne bucuram ca avem aceasta rara gama la dispozitie, special conceputa pentru ca toata lumea sa se poata invelesi cu beneficiile naturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu