Frezarea e mai simpla atunci cand ai la indemana masini pentru freza

Frezarea e operatiunea de prelucrare prin aschiere a lemnului cu ajutorul frezei. Aceasta operatiune este deosebit de utila atunci cand se doreste obtinerea unei forme mai speciale a suprafetei lemnului sau imprimarea unui anumit model si rafinarea texturii acestuia. Prezente atat in fabrici, cat si in ateliere particulare sau in mana amatorilor, masini pentru freza sunt deosebit de utile si permit o prelucrare de finete, rapida si in timp foarte scurt.

eMasiniUnelte.ro comercializeaza de ani buni cele mai ieftine si de calitate masini pentru indeplinirea acestei operatiuni, avand mereu oferte bogate din toate categoriile de freze. De exemplu, puteti sa dotati atelierul dvs. sau fabrica cu masini pentru frezat cu masa pe role, al caror avantaj este reprezentat de capacul special de protectie, care preintampina orice accident nedorit, de limitatorul din aluminiu si masa mobila. Masa unde se lucreaza este din fonta, solida, nu are torsiune, este stabila, exista si hota de exhaustare, turatia axului e foarte usor de controlat prin intermediul curelei trapezoidale. In plus, unitatea de frezare foarte mare e tot din fonta, ceea ce permite o manuire fara teama. Utile pentru profesionisti si amatori sunt si masini pentru freza cu masa de formatizat, cu masa de lucru realizata din fonta, sanie de formatizat cu alunecare lina, speciala pentru prelucrarea pieselor lungi si motor puternic. Precizia frezarii e dat de axul dinamic, unele modele au limitator unghiular si dispozitiv de strangere, in vreme ce inclinarea axului se face prin actionarea manivelei cu afisaj digital analogic. Sau va puteti lua masini pentru frezat cu masa, care vine optional cu masa mobila.

Viteza este controlata gratie afisajului cu LED, capacul de protectie are limitatoare, este din aluminiu, intreaga masina e din otel, ideala pentru inexistenta torsiunii. Si acest tip de masini au hota de exhaustare mare, bucsa slefuire cu abraziv, ax cu patru trepte de turatie si unitate mare de frezare. Pentru operatiuni mai complicate, mai ales pentru fabrici, se preteaza masini pentru frezat cu ax inclinabil cu masa de lucru din fonta, foarte mare, pentru a se lucra usor, confortabil. Afisajul LED permite controlul permanent al vitezei atinse de ax, ergonomia e aplicata in cazul pozitionarii controalelor si intrerupatoarelor, axul de frezare fiind echilibrat dinamic-si aici gasim hota de exhaustare.

Toate produsele comandate de la eMasiniUnelte.ro se livreaza rapid, prin curier, impachetate corespunzator si in conditii de deplina siguranta. Periodic, exista promotii si reduceri consistente la cele mai populare produse, de care puteti profita si dvs. daca intrati acum pe eMasiniUnelte.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu